Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Νεϊμάρ πέναλτι: Η βουτιά… ντροπής για να κερδίσει σε φιλικό
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νεϊμάρ πέναλτι: Η βουτιά… ντροπής για να κερδίσει σε φιλικό

Νεϊμάρ πέναλτι: Η βουτιά ντροπής Νεϊμάρ για να κερδίσει πέναλτι σε φιλικό

Ο Νεϊμάρ είχε πάντα μια τάση για υπερβολή στις κινήσεις του στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, αυτήν τη φορά ξεπέρασε και… τον εαυτό του. Κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Γκάμπα Οσάκα της Ιαπωνίας, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Σουίτα της χώρας του ανατέλλοντος ηλίου, ο Νεϊμάρ έκανε μια επική και ταυτόχρονα ντροπιαστική βουτιά για να κερδίσει πέναλτι. Το οποίο τελικά το πήρε. Και όχι μόνο κατάφερε να ξεγελάσει τον διαιτητή και να πάρει το πέναλτι, αλλά ο Βραζιλιάνος επιθετικός ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για να κάνει το 2-0 στο 32′.

Ο Σαραμπία είχε δώσει προβάδισμα στην ομάδα του στο 28ο λεπτό, αλλά η φάση που «σημάδεψε» το παιχνίδι -για λάθος λόγους- έγινε τρία λεπτά αργότερα. Ο 30χρονος έκανε μια προσπάθεια εντός αντίπαλης περιοχής από τα αριστερά, καταφέρνοντας να κάνει και μια ντρίμπλα στον αντίπαλό του. Ωστόσο, αν και ο παίκτης της Γκάμπα Οσάκα προσπάθησε να τον αποφύγει και τα κατάφερε, ο άσος της Παρί αποφάσισε να εξαντλήσει την υποκριτική του ικανότητα και με μια βουτιά που πάει… για Όσκαρ, κατάφερε να πάρει την εσχάτη των ποινών.

Για την ιστορία, η γαλλική ομάδα νίκησε με 6-2. Ο Νεϊμάρ σημείωσε άλλοο ένα τέρμα (στο 60′), ενώ το όνομά τους στον πίνακα των σκόρερ από πλευράς Παριζιάνων έβαλαν επίσης οι Νούνο Μέντες (37′), Μέσι (39′) και Εμπαπέ (86′) με ένα ακόμη πέναλτι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις