Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Έλενα Ναθαναήλ – Γιώργος Τσαγκάρης: Flashback στην εποχή του μεγάλου έρωτά τους
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Έλενα Ναθαναήλ – Γιώργος Τσαγκάρης: Flashback στην εποχή του μεγάλου έρωτά τους

Έλενα Ναθαναήλ - Γιώργος Τσαγκάρης: Πρόκειται για μια φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο προφίλ VintageGreece

H Έλενα Ναθαναήλ με τον Γιώργο Τσαγκάρη σε μια φωτογραφία από την εποχή του έρωτά τους. Η σπουδαία και ακαταμάχητη ηθοποιός, Έλενα Ναθαναήλ, γνώρισε τεράστια επιτυχία στις χρυσές εποχές του κινηματογράφου ενώ και σε προσωπικό επίπεδο είχε διάφορες, μικρές και μεγάλες κατακτήσεις.

Γιώργος Κωνσταντίνου – Έλενα Ναθαναήλ: Σε ποια ταινία παίξανε μαζί και ήταν ζευγάρι εκείνη την περίοδο

Ήταν μια γυναίκα με ταμπεραμέντο που αγάπησε και αγαπήθηκε πολύ, ενώ με τον Γιώργο Τσαγκάρη, αν και δεν παντρεύτηκαν ποτέ, απέκτησαν μια κόρη, την Ινκα Τσαγκάρη και έζησαν έναν μεγάλο έρωτα. Μια φωτογραφία τους από την εποχή του έρωτά τους, το 1971 δημοσιεύθηκε στο Instagram και αυτή δεν είναι άλλη από μια τρυφερή στιγμή τους στη Χαλκιδική που αποτυπώθηκε στο φακό.

Πρόκειται για μια φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο προφίλ VintageGreece, λογαριασμός με ρετρό φωτογραφίες, στην οποία Έλενα Ναθαναήλ και Γιώργος Τσαγκάρη βρίσκονται στη θάλασσα, κρατιούνται τρυφερά από τα χέρια και κοιτάζονται στα μάτια.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης μεταξύ άλλων γράφει: «Δεν πιστεύω ότι ο άνθρωπος ερωτεύεται μια φορά όπως λένε. Εγώ έχω ερωτευθεί δυο τρεις φορές. Σίγουρα οι δύο ήταν ο Τσαγκάρης. Όμως από τα φλερτ που μπορώ να θυμηθώ πέρασαν σημαντικοί άνθρωποι από τη ζωή μου οι οποίοι έβαλαν το χέρι τους στο οικοδόμημα του χαρακτήρα μου- πάντα θετικά. Είμαι ευγνώμων με τη ζωή διότι πήγαν όλα πολύ καλά και έκανα ό,τι ήθελα. Έχω ένα υπέροχο παιδί, μια καταπληκτική σχέση, οι άνθρωποι από το προσωπικό μου παρελθόν με λατρεύουν και τους αγαπώ. »

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VintageGreece (@vintagegreece)

“Ίσως η εξυπνάδα μου να ήταν ότι δεν παντρεύτηκα”

Η Έλενα Ναθαναήλ δεν παντρεύτηκε ποτέ, εντούτοις το 1973 απέκτησε μια κόρη με τον επιχειρηματία Γιώργο Τσαγκάρη, την Ίνκα. Όπως έχει υπογραμμίσει ‘το παιδί ήταν συνειδητή επιλογή. Ήταν προϊόν μιας συγκλονιστικής σχέσης με τον πατέρα της, ο οποίος εξακολουθεί να είναι πολύ καλός μου φίλος. Ίσως η εξυπνάδα μου να ήταν ότι δεν παντρεύτηκα. Και αυτό διότι όταν χώρισα δε χρειάστηκε να κατηγορήσω τον άνθρωπό μου για να πάρω ένα καλό διαζύγιο. Απλώς δεν ταιριάξαμε και χωρίσαμε ωραία και πολιτισμένα, χωρίς το παιδί να σοκαριστεί και να ενοχληθεί. Η Ίνκα είναι ένα ευτυχισμένο παιδί’.

Τα τελευταία χρόνια μαζί με τον επί 29 χρόνια σύντροφο της ζωής της, βετεράνο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Τάσο Μητρόπουλο, κατοικούσαν στην Εύβοια, ενώ ασχολιόταν με την παραγωγή κρασιού, έχοντας μειώσει τις επίσημες εμφανίσεις τους στο ελάχιστο. Χτυπημένη από καρκίνο του πνεύμονα, απεβίωσε 2 μήνες μετά την ιατρική γνωμάτευση, στις 4 Μαρτίου 2008, ενώ η κηδεία της έγινε το μεσημέρι της επομένης στο νεκροταφείο της Νέας Φιλαδέλφειας, στον Κόκκινο Μύλο.

Η Έλενα Ναθαναήλ είχε ιδιαίτερη αδυναμία στο άλογό της. Ο Καλλίστρατος ήταν άλογο του ιπποδρόμου, αλλά έπασχε κι αυτό από καρκίνο και θα τον θανάτωναν αν η Έλενα δεν το έπαιρνε στο κτήμα της. Όπως υποστήριξε η κόρη της, Ίνκα, τη μέρα που η ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή, το άλογό της έκανε σαν τρελό καθώς χλιμίντριζε δυνατά και χτυπούσε με τα πίσω πόδια του την πόρτα του στάβλου…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις