Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μπρους Σπρίνγκστιν σήμερα: Παππούς για πρώτη φορά ο θρύλος της αμερικανικής ροκ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπρους Σπρίνγκστιν σήμερα: Παππούς για πρώτη φορά ο θρύλος της αμερικανικής ροκ

Μπρους Σπρίνγκστιν σήμερα: Η φωτογραφία της «ροζ» εγγονής

Για πρώτη φορά παππούς έγινε ο θρύλος της αμερικανικής ροκ, Μπρους Σπρίνγκστιν. Η σύζυγός του, Πάτι Σκιάλφα ανάρτησε στο Instagram μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με το καρότσι της νεογέννητης Λίλι Χάρπερ Σπρίνγκστιν, κόρης του νεότερου γιου τους, Σαμ, ενός 29χρονου πυροσβέστη, και της συντρόφου του, οι οποίοι ποζάρουν χαμογελώντας.

Σε μια δεύτερη φωτογραφία, η νεογέννητη με ροζ γαντάκια και σκουφάκι και το βραχιόλι του μαιευτηρίου ακόμη στο μικροσκοπικό της χέρι, κοιτά απευθείας στο φακό .

Ο Σαμ είναι το νεότερο παιδί των Σπρίνγκστιν που έχουν τον 31χρονο Έβαν και την 30χρονη Τζέσικα.

Παντρεύτηκα τη λάθος γυναίκα

Ο Μπρους είναι παντρεμένος με την -επίσης τραγουδίστρια- Πάτι Σιάλφα και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Για τον Μπρους αυτός ήταν ο δεύτερος γάμος, αφού πριν ήταν παντρεμένος με την Αμερικανίδα ηθοποιό και μοντέλο Τζουλιάν Φίλιπς. Μάλιστα, η σχέση του με τη Σιάλφα ξεκίνησε ενώ εκείνος ήταν ακόμα παντρεμένος με τη Φίλιπς. Στην αυτοβιογραφία του παραδέχθηκε ευθαρσώς πως μπορεί να παντρεύτηκε μια πολύ όμορφη ξανθιά γυναίκα, ωστόσο πολύ σύντομα κατάλαβε ότι ήταν ερωτευμένος με την κοκκινομάλλα τραγουδίστρια του συγκροτήματος του. Στο βιβλίο του, η μόνη αναφορά που κάνει σε άλλη γυναίκα εκτός από τις δύο που παντρεύτηκε, είναι σε εκείνη με την οποία έκανε σεξ στην εφηβεία του λέγοντας πως το κομμάτι «Rosalita» ίσως το εμπνεύστηκε από εκείνη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις