Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Γκουίνεθ Πάλτροου δονητές: Το νέο… πιο φανταχτερό εργαλείο που διαφημίζει η ηθοποιός
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γκουίνεθ Πάλτροου δονητές: Το νέο… πιο φανταχτερό εργαλείο που διαφημίζει η ηθοποιός

Κυκλοφόρησε και οδηγό χρήσης

Η εταιρεία Goop της Γκουίνεθ Πάλτροου κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό έναν «πλήρη οδηγό» για τους δονητές της, αφού πρόσθεσε στη συλλογή της έναν νέο, πιο φανταχτερό, που τον διαφήμισε η ίδια η ηθοποιός. Για να γιορτάσει το λανσάρισμα του νέου της δονητή Viva La Vulva, η εταιρεία έδωσε στους «περίεργους» θαυμαστές της τον απόλυτο οδηγό για δονητές, που περιλαμβάνει τα «βασικά» των σεξουαλικών παιχνιδιών, «πώς να τα χρησιμοποιείτε». Αυτός ο οδηγός έρχεται μετά από μια μακρά σειρά προϊόντων σεξουαλικών παιχνιδιών που η Γκουίνεθ Πάλτροου προωθεί έντονα στέλνοντας kinky καλάθια δώρων σε άλλες διασημότητες όπως η Κιμ Καρντάσιαν, η Κόρτνεϊ Κοξ ενώ έχει προσφερθεί στο παρελθόν να «πάρει και στη μαμά της δονητή».

Η 49χρονη ηθοποιός συνεργάστηκε με τη σεξολόγο και συνιδρύτρια της σύγχρονης εταιρείας σεξουαλικής ευεξίας Dame Products, Αλεξάντρα Φάιν για να λανσάρει τον οδηγό που περιλαμβάνει 18 διαφορετικά σεξουαλικά παιχνίδια φτιαγμένα για «εξωτερική, εσωτερική, (ή και κοινή)» διέγερση μεταξύ άλλων.

Σε συνέντευξη δε, που παραχώρησε στο σάιτ της εταιρείας της μίλησε και για τον οργασμό. «Με έναν οργασμό, χαλαρώνεις. Μπαίνει στο σώμα. Δεν μπορεί να σκέφτεσαι τίποτα άλλο όταν βιώνεις οργασμό. Είσαι ένα απόλυτο θηλαστικό σε αυτό το σημείο». Για την προώθηση δε του νέου της προϊόντος ανάρτησε και σχετικό promo βίντεο στα social media.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις