Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κριστιάνο Ρονάλντο: Ψάχνει αγοραστή για το ιδιωτικό του τζετ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ψάχνει αγοραστή για το ιδιωτικό του τζετ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Το συγκεκριμένο αεροσκάφος δεν καλύπτει πλέον τις ανάγκες του ποδοσφαιριστή και της οικογένειας του

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε πως δεν χωράει την οικογένεια του το ιδιωτικό του τζετ το οποίο είχε αγοράσει το 2015 και για αυτό το πουλάει για να το αντικαταστήσει με μεγαλύτερο
Προς πώληση έβγαλε το ιδιωτικό του τζετ ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σταρ του ποδοσφαίρου έχει στην κατοχή του ένα Gulfstream G200 το οποίο είχε αγοράσει τα 20 εκατ. λίρες το 2015. Το συγκεκριμένο αεροσκάφος δεν καλύπτει πλέον τις ανάγκες του ποδοσφαιριστή και της οικογένειας του και έτσι αποφάσισε να το πουλήσει για 20 εκατ. ευρώ. Το πολυτελές τζετ είναι μήκους 19 μέτρων και έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει έως 10 άτομα.

Ο Κριστιάνο θέλει ένα τζετ να φιλοξενεί περισσότερα άτομα και έτσι ψάχνει αγοραστεί για να το αποχωριστεί. Έχει αυτονομία 6.300 χιλιομέτρων και η μέγιστη ταχύτητα του είναι 900 χλμ ανά ώρα. Όλο αυτό το διάστημα ο Κριστιάνο Ρονάλντο χρησιμοποιούσε ελάχιστα το αεροσκάφος και για να μην χάνει χρήματα το ενοικίαζε σε τιμή 6.000 έως 10.000 ευρώ την ώρα. Διαθέτει Wi-Fi, τηλέφωνο, φαξ, ηλεκτρικό φούρνο, φούρνο μικροκυμάτω, ψυγείο και σύστημα ψυχαγωγίας.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις