Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τρελή καταδίωξη αυτοκινήτου: Δείτε το τρομακτικό βίντεο
ΚΟΣΜΟΣ

Τρελή καταδίωξη αυτοκινήτου: Δείτε το τρομακτικό βίντεο

Τρελή καταδίωξη αυτοκινήτου: Σκηνές χάους σημειώθηκαν σε δρόμο των ΗΠΑ

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που καταφτάνουν από την πόλη Rochester των ΗΠΑ, μετά από καταδίωξη ενός μαύρου SUV από άνδρες της αστυνομίας. Βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει τη στιγμή που το καταδιωκόμενο όχημα εισέρχεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε μια στροφή, εντός κατοικημένης ζωής, προτού πάρει τρομακτική κλίση και ανατραπεί. Ακολουθεί χάος, με το SUV να παίρνει «τρελή» και συνάμα τρομακτική πορεία, η οποία τερματίζεται από τη σύγκρουσή του πάνω σε δέντρο. Κάτοικος βγαίνει έντρομος από την κατοικία του, δείχνοντας ανήμπορος να πιστέψει το θέαμα που αντικρίζει, ενώ στο σημείο φτάνουν και τουλάχιστον εφτά περιπολικά.

Παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, οι δύο καταδιωκόμενοι δεν υφίστανται σοβαρό τραυματισμό και καταφέρνουν να εξέλθουν από το παρμπρίζ του οχήματος, αλλά πέφτουν στα χέρια των αστυνομικών που έχουν κατακλίσει το σημείο. «Άκουσα έναν διαπεραστικό όχημα, από τον οποίο μπόρεσα να καταλάβω ότι είχε συμβεί κάποιο ατύχημα. Έτρεξα αμέσως στον δρόμο, όπου είδα το αναποδογυρισμένο όχημα. Στην αρχή νόμιζα πως ήταν ένα κανονικό ατύχημα, αλλά όταν είδα τους αστυνομικούς να κραδαίνουν τα όπλα, απλά απομακρύνθηκα τρομαγμένος από το σημείο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κάτοικος.

Οι συλληφθέντες, ηλικίας 19 και 21 ετών, κατηγορούνται για οπλοκατοχή. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, η καταδίωξη ξεκίνησε όταν ο οδηγός του οχήματος δεν συμμορφώθηκε στο σήμα των αστυνομικών για έλεγχο. «Όλο το σκηνικό έμοιαζε με ταινία, σαν μια σκηνή του κινηματογράφου», συμπλήρωσε ο κάτοικος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις