Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μπραντ Πιτ – Γκουίνεθ Πάλτροου: «Υπέροχο να είμαστε φίλοι»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπραντ Πιτ – Γκουίνεθ Πάλτροου: «Υπέροχο να είμαστε φίλοι»

Μπραντ Πιτ - Γκουίνεθ Πάλτροου: Οι δυο ηθοποιοί ήταν μαζί από το 1994 έως το 1997

Ο Μπραντ Πιτ και η Γκουίνεθ Πάλτροου εξακολουθούν να αγαπούν ο ένας τον άλλον. Σε νέα συνέντευξη στην ιστοσελίδα Goop της Γκουίνεθ Πάλτροου, στην οποία ο Μπραντ Πιτ μίλησε για το νέο του brand ρούχων God’s True Cashmere, αναφέρθηκαν στο γεγονός πως αν και δεν κατέληξαν μαζί, εξακολουθούν να διατηρούν στενή σχέση. Οι δυο ηθοποιοί ήταν μαζί από το 1994 έως το 1997 πριν διαλύσουν τον αρραβώνα τους. Η Γκουίνεθ Πάλτροου έφερε στη συζήτηση τον πατέρα της Μπρους, ο οποίος πέθανε το 2002 και ενέκρινε τον Μπραντ Πιτ, δηλώνοντας τότε ενθουσιασμένος που τον είχε γαμπρό – «αν και δεν παντρευτήκαμε, δυστυχώς», είπε χαρακτηριστικά είπε.

«Σωστά», απάντησε εκείνος γελώντας. “Φίλε, όλα τελικά πήγαν καλά, έτσι δεν είναι;». «Ναι, πήγαν. Βρήκα τελικά τον Μπραντ που έπρεπε να παντρευτώ. Απλώς μου πήρε 20 χρόνια», αστειεύτηκε η 49χρονη ηθοποιός, που παντρεύτηκε τον Μπραντ Φάλτσακ, το 2018. «Και είναι υπέροχο να σε έχω φίλη τώρα», πρόσθεσε ο Μπραντ Πιτ. «Ναι, είναι», συμφώνησε η ίδια. «Και όντως σε αγαπώ», συνέχισε ο Πιτ με την Πάλτροου να απαντά: «Σ’ αγαπώ πάρα πολύ».

Η…συνέχεια

Μετά τον Μπραντ Πιτ, η Γκουίνεθ Πάλτροου παντρεύτηκε τον μουσικό των Coldplay, Κρις Μάρτιν το 2003, αν και χώρισαν φιλικά το 2014. Μαζί απέκτησαν δυο παιδιά, την 18χρονη σήμερα Apple και τον 16χρονο Moses. Στη συνέχεια, η 49χρονη ηθοποιός παντρεύτηκε τον Μπραντ Φάλτσακ, το 2018.

Ο Μπραντ Πιτ, εν τω μεταξύ, παντρεύτηκε την Τζένιφερ Άνιστον το 2000. Ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Ιανουάριο του 2005 και στη συνέχεια οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους τον Οκτώβριο του ίδιου έτους. Στη συνέχεια παντρεύτηκε την Αντζελίνα Τζολί τον Αύγουστο του 2014 και έχουν μαζί έξι παιδιά. Η Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Πιτ το 2016. Ο Μπραντ Πιτ συνέχισε να επαινεί τον πατέρα της Γκουίνεθ Πάλτροου, Μπρους, που ήταν σκηνοθέτης, λέγοντας είχε «βαθιά επίδραση σε μένα και είναι κάποιος που ακόμα συλλογίζομαι». «Αυτός ο άνθρωπος ήταν αστείος. Και ήσασταν τόσο αστείοι μαζί, κάτι που ήταν σπάνιο και δεν το είχα ζήσει πολύ και μου άρεσε. Η πλάκα που κάνατε ήταν μεταδοτική. Μπορούσες να δεις πόσο πολύ σε λάτρευε», σημείωσε ο ηθοποιός. Η Γκουίνεθ Πάλτροου έχει αναφερθεί στο παρελθόν για το αν παραμένει φίλη με τον Μπραντ Πιτ, με τον οποίο συμπρωταγωνίστησε στην ταινία «Se7en» του 1995, λέγοντας στο Harper’s Bazaar τον Ιανουάριο του 2020 ότι είναι «φίλοι» και ότι δεν «κρατάει κακία» σε κανέναν από τους πρώην της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @lovethefilmlife

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη helloxthere_v (@_helloxthere_v)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valerie Tribes (@valerietribes)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις