Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

04

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Viral: Τρόμος για μαθητή Δημοτικού – Δείτε τι αντίκρισε όταν άνοιξε την πόρτα της τουαλέτας
ΚΟΣΜΟΣ

Viral: Τρόμος για μαθητή Δημοτικού – Δείτε τι αντίκρισε όταν άνοιξε την πόρτα της τουαλέτας

Το βίντεο δικαιολογεί την τρομάρα που πήρε.

Το σχολείο πολλές φορές επιφυλάσσει διάφορες προκλήσεις για τους μαθητές, αλλά αυτό που κλήθηκε να αντιμετωπίσει ένα μικρό αγόρι στη Βραζιλία ξεπερνά κατά πολύ τον τρόμο των εξετάσεων ή ακόμη χειρότερα ενός απροειδοποίητου διαγωνίσματος. Στην τρυφερή ηλικία των 9 ετών, ο ανυποψίαστος Ντέιβιντ Μιγκέλ θέλησε να επισκεφτεί την τουαλέτα του σχολείου, για να ξελαφρώσει. Σε κάθε περίπτωση, εκεί τον περίμενε μια δυσάρεστη -και με κοφτερά δόντια- έκπληξη: ένα πούμα, το οποίο άγνωστο πως είχε βρεθεί εντός του σχολικού συγκροτήματος στην περιοχή Νόβα Λίμα.

«Εκανε γκρρρ και η καρδιά μου κόντεψε να σταματήσει», είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο κατατρομαγμένος νεαρός. «Ετρεμα σαν το ψάρι μόλις το είδα» ομολόγησε με την παιδική του ειλικρίνεια.

Στο σημείο κλήθηκαν κτηνίατροι και αρμόδιοι περιβαλλοντικοί υπάλληλοι, που αρχικά «αποκοίμισαν» το αιλουροειδές με ένα ηρεμιστικό βέλος και στη συνέχεια το απελευθέρωσαν πίσω στη φύση

Ο κτηνίατρος Μάρκος Μουράο, ο οποίος συμμετείχε στη διάσωση, προειδοποίησε ότι περισσότερα άγρια ​​ζώα έρχονται στις αστικές περιοχές λόγω της αποψίλωσης των δασών.

«Γνωρίζουμε ότι αυτό συμβαίνει λόγω της αυξημένης αποψίλωσης των δασών, των μεγάλων δασικών πυρκαγιών και της καταστροφής του φυσικού οικοτόπου αυτών των ζώων. Πάνω στη φυγή τους, καταλήγουν να περνούν σε πόλεις» εξήγησε.

Ο Γουίνι το αρκουδάκι “σκορπίζει” τρόμο και αίμα παντού
Παρουσιάστηκε το “Invisibility Shield” – Για όσους θέλουν να είναι αόρατοι
Η Νέα Υόρκη αποχαιρέτησε επισήμως το τελευταίο της καρτοτηλέφωνο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις