Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Διακίνηση κοκαΐνης: Μπλόκο σε 29χρονο από τον Διόνυσο
ΕΛΛΑΔΑ

Διακίνηση κοκαΐνης: Μπλόκο σε 29χρονο από τον Διόνυσο

Διακίνηση κοκαΐνης: Η μεταφορά των ναρκωτικών από τον συλληφθέντα γινόταν με 2 ΙΧ και μια μοτοσυκλέτα.

Έμενε στον Διόνυσο και έκανε πολυτελή ζωή, διακινώντας σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης τα σαλόνια των Βορείων Προαστίων και του Κολωνακίου! Ο 29χρονος, που κατηγορείται ως ο διακινητής με υψηλή πελατεία και γνωριμίες, συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες, στον Διόνυσο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. «Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας», αναφέρει η Αστυνομία «για τη σύλληψη εμπόρων– διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση του ανωτέρω στη διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης στην περιοχή των Βορείων Προαστίων και του Κολωνακίου, εντοπίστηκε ο 29χρονος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 29χρονου με την πλούσια αντζέντα του πελατολογίου, στο Διόνυσο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 240 γραμμ. κοκαΐνης, πλήθος νάιλον συσκευασιών επιμερισμού ναρκωτικών ουσιών, 2 αυτοκίνητα Ι.Χ.Ε. και μοτοσυκλέτα, 2 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 5.460 ευρώ. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Κι άλλη σύλληψη στο Κορωπί

Περίπου τις ίδιες ώρες, πάλι επ αυτοφώρω έπεφτε στα χέρια των αστυνομικών στο Κορωπί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, ένας 27χρονος ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων. Ο συγκεκριμένος φέρεται να διακινούσε στο Κορωπί σημαντικές ποσότητες κοκαϊνης αλλά και κάνναβης. «Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών σημειώνει η Δίωξη «αναφορικά με άτομο που διακινεί ποσότητες κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή του Κορωπίου, εντοπίστηκε ο 27χρονος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 59 4 γραμμ. κοκαΐνης, 13,5 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, πιστόλι με δύο γεμιστήρες και 13 φυσίγγια, αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα και
  • το χρηματικό ποσό των -560- ευρώ
  • 3 κινητά τηλέφωνα.
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις