Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Χάμιλτον κράνος: Κλέβει τις εντυπώσεις
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χάμιλτον κράνος: Κλέβει τις εντυπώσεις

Χάμιλτον κράνος: Ο Lewis Hamilton συνεχίζει να κάνει τη διαφορά στα Grand Prix της Formula 1, έτσι και στο Μονακό θα τραβήξει επάνω του όλα τα βλέματα με το νέο του κράνος.

Ο Lewis Hamilton συνεχίζει να κάνει τη διαφορά στα Grand Prix της Formula 1, έτσι και στο Μονακό θα τραβήξει επάνω του όλα τα βλέματα με το νέο του κράνος. Ο επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της F1 παρουσίασε σε fans και haters το κράνος του μέσω instagram, ανακοινώνοντας παράλληλα τη συνεργασία του με τον καλλιτέχνη Daniel Arsham. Το κράνος για το Grand Prix του Μονακό «είναι εμπνευσμένο από τον αγαπημένο μου κρύσταλλο, τον αμέθυστο, ο οποίος έχει προστατευτικές, θεραπευτικές ιδιότητες», αναφέρει ο πιλότος της Mercedes. Το χαρακτηρίζει γλυπτό, αλλά και κειμήλιο, το οποίο ενδεχομένως να μπορεί να το βρει κάποιος σε ένα μουσείο μετά από 1.000 χρόνια.

Monaco Helmet ‼️ Αυτό το κομμάτι είναι μια συνεργασία με τον @danielarsham – εμπνευσμένο από τον αγαπημένο μου κρύσταλλο, τον αμέθυστο, ο οποίος έχει προστατευτικές, θεραπευτικές ιδιότητες. Μαζί δημιουργήσαμε ένα αγωνιστικό κράνος και ένα γλυπτό με το χαρακτηριστικό του στυλ – επαναπροσδιορίζοντας το κράνος μου ως κειμήλιο που μπορεί να βρείτε σε ένα μουσείο σε 1.000 χρόνια. Το γλυπτό θα πωλείται με όλα τα έσοδα να διατίθενται στο ίδρυμα του πιλότου, το mission44.
Ευχαριστώ Daniel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lewis Hamilton (@lewishamilton)

Το σχόλιο του καλλιτέχνη για το κράνος του Lewis Hamilton

Παρουσιάζοντας το γλυπτό ο καλλιτέχνης Daniel Arsham τόνισε «ο Lewis και εγώ είχαμε μιλήσει για μία πιθανή συνεργασία εδώ και κάποια χρόνια και τελικά αποφασίσαμε να την ξεκινήσουμε στο Grand Prix του Μονακό. Είχαμε πολλές συζητήσεις σχετικά με το πώς να υλοποιήσουμε τα δημιουργικά μας οράματα και είμαστε και οι δύο πολύ ευχαριστημένοι με το πώς προέκυψαν αυτά τα έργα. Είναι η πρώτη φορά που δημιουργώ ένα αγωνιστικό κράνος, οπότε είναι πραγματικά ξεχωριστό να συμμετέχει σε αυτό και ο Lewis».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις