Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Φεστιβάλ Καννών – Ναόμι Κάμπελ: Η απόλυτη “θεότητα”
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Φεστιβάλ Καννών – Ναόμι Κάμπελ: Η απόλυτη “θεότητα”

Φεστιβάλ Καννών - Ναόμι Κάμπελ: Ως είθισται αυτές τις ημέρες, η Ναόμι Κάμπελ εμφανίστηκε φορώντας ένα φόρεμα Valentino couture

Εάν κάποιος μπορεί να κλέψει την παράσταση από τους ηθοποιούς που υποτίθεται πως βρίσκονται στο επίκεντρο του Φεστιβάλ των Καννών, η Ναόμι Κάμπελ είναι επαγγελματίας. Το διάσημο μοντέλο, το οποίο έχει κάνει μερικές από τις πιο πολυσυζητημένες εμφανίσεις στο φεστιβάλ όλα αυτά τα χρόνια, το απέδειξε για άλλη μία φορά τη Δευτέρα, όταν όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα επάνω της στην πρεμιέρα μιας ταινίας με την οποία δεν είχε καμία σχέση: το «Decision to Leave» του καταξιωμένου Νοτιοκορεάτη σκηνοθέτη Park Chan-wook.

https://twitter.com/processingtiko/status/1529004551512043520

Ως είθισται αυτές τις ημέρες, η Ναόμι Κάμπελ εμφανίστηκε φορώντας ένα φόρεμα Valentino couture – αυτή τη φορά επιλέγοντας ένα μαύρο βραδινό φόρεμα με φτερά από την κορυφή ως τα νύχια. Αλλά αυτό που ήταν πιο αξιοσημείωτο στην εμφάνιση ήταν αυτό που δεν διέθετε: Το πάνω μέρος του φορέματος αποτελούνταν από δύο φαρδιές τιράντες που έκλειναν με δύο λευκά φιογκάκια στο πάνω μέρος, δείχνοντας ουσιαστικά το στήθος από τα πλάγια. Είναι ίσως η μόνη που έκανε το side boob- αυτό το διχαστικό στυλ να δείχνει κομψό.

Το αποκαλυπτικό φόρεμα με το αβυσσαλέο ντεκολτέ, ήταν η δεύτερη ξεχωριστή εμφάνιση της Ναόμι Κάμπελ με Valentino, από την άφιξή της στις Κάννες. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου – που γιόρτασε και τα 52α γενέθλιά της – τράβηξε και πάλι τα βλέμματα στο γκαλά του Κινηματογράφου της Ερυθράς Θάλασσας για τις γυναίκες στον κινηματογράφο. Εκεί φόρεσε ένα μοναδικό κομμάτι του Pierpaolo Piccioli, το οποίο αποτελούνταν από ένα ουσιαστικά διάφανο ροζ φόρεμα, το οποίο όμως ήταν καλυμμένο με λαμπερά λουλούδια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις