Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γιαννακόπουλος κατσικάκι: Σάλος με το βίντεο στο Instagram
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιαννακόπουλος κατσικάκι: Σάλος με το βίντεο στο Instagram

Γιαννακόπουλος κατσικάκι: Σχηματίζεται δικογραφία καθώς βάσει του νέου ΠΚ πρόκειται για ποινικό αδίκημα

Σάλος έχει προκληθεί μετά το βίντεο που ανάρτησε ο Ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που ανέβασε ο ίδιος στο Instagram του, ο φαρμακοβιομήχανος που βρέθηκε στα Ανώγεια της Κρήτηςεμφανίζεται να βασανίζει ένα μικρό κατσικάκι, να του πατάει το κεφάλι και εν συνεχεία να δίνει τον σουγιά του στο φίλο του κι εκείνος να σφάζει το άτυχο ζωντανό, ενώ μικρά παιδιά παρακολουθούν.

Επικοινωνία Ακρίτα – Θεοδωρικάκου

Όπως γνωστοποίησε η Έλενα Ακρίτα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος προώθησε την υπόθεση στη Δίωξη του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε πως ο κ. Θεοδωρικάκος της τηλεφώνησε και την ενημέρωσε ότι σχηματίζεται δικογραφία η οποία θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα. «Μού τηλεφώνησε τώρα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος αναφορικά με το κατσίκι που βασανίστηκε απο την Δημητρη Γιαννακοπουλο ο όποιος με χάχανα και χαβαλέ προέτρεψε τον κολλητό του να το σφάξει μπροστά στα μάτια ενός μικρού παιδιού.

Ο κ. Θεοδωρικάκος με ενημέρωσε ότι προώθησε την υπόθεση στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ότι σχηματίζεται δικογραφία η οποία θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα. Τον ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις