Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

01

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Συνεργάτες Μητσοτάκη: Παντρεύονται Χρήστος Ζωγράφος – Κύρα Κάπη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεργάτες Μητσοτάκη: Παντρεύονται Χρήστος Ζωγράφος – Κύρα Κάπη

Παντρεύονται οι δύο στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού, Χρήστος Ζωγράφος και Κύρα Κάπη

Με τα δεσμά του γάμου θα ενωθούν δύο στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού, η διευθύντρια επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κύρα Κάπη, και ο αναπληρωτής διευθυντής του γραφείου Τύπου, Χρήστος Ζωγράφος. Οι δύο νέοι ήρθαν κοντά από το καλοκαίρι του 2019, όταν έγινε κυβέρνηση η ΝΔ και ξεκίνησαν να δουλεύουν μαζί στο Μέγαρο Μαξίμου. Με μια τρυφερή ανάρτησή της, η Κύρα Κάπη, διευθύντρια επικοινωνίας του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, για τα γενέθλιά της, είχε αποκαλύψει η ίδια τη στενή της σχέση με τον Χρήστο Ζωγράφο. «Πέρασαν 37 χρόνια για να βρω τον άνθρωπο που διοργανώνει τις πιο τέλειες εκπλήξεις! Πάντα χαρές να έχουμε και να είμαστε καλά!», έγραψε στην ανάρτησή της η Κύρα Κάπη, «ταγκάροντας» τον κ. Ζωγράφο.

Το σχόλιο Σκέρτσου

Τότε, μάλιστα, την ανάρτησή της σχολίασε ο Άκης Σκέρτσος, ο οποίος την παρότρυνε να μην αποχωριστεί ποτέ τον αγαπημένο της. «Να τον κρατήσεις», της έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο αναπληρωτής διευθυντής του γραφείου Τύπου, Χρήστος Ζωγράφος

Ο Χρήστος Ζωγράφος ανέλαβε τη θέση του αναπληρωτή διευθυντή στο γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, με αρμοδιότητα τα Ψηφιακά και Περιφερειακά ΜΜΕ, από το 2021. Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Πόρο. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Παγκόσμια Πολιτική Οικονομία με κατεύθυνση τη Διεθνή Επιχειρηματικότητα από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου. Παράλληλα πραγματοποίησε έρευνα για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη των επιχειρήσεων στη σύγχρονη πραγματικότητα και την εφαρμογή της λαμβάνοντας βαθμό «Άριστα». Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα, ενώ από το 2016 έως το 2018 εργάστηκε σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ενημέρωσης, καλύπτοντας πολιτικό ρεπορτάζ.

H Kύρα Κάπη βρίσκεται στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη από το 2016, όταν με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ορίστηκε αναπληρώτρια διευθύντρια του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, με αρμοδιότητα τα Περιφερειακά και Ηλεκτρονικά ΜΜΕ.

H όμορφη Κύρα Κάπη είναι δημοσιογράφος, σύμβουλος επικοινωνίας και social media expert. Σπούδασε Επικοινωνία και MME στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Broadcasting Journalism και New Media στο Πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης. Έχει εργαστεί σε μεγάλα μέσα ενημέρωσης και εταιρίες επικοινωνίας. Σήμερα είναι διευθύντρια επικοινωνίας του πρωθυπουργού, τον ακολουθεί στα ταξίδια του και τις μετακινήσεις του, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έχοντας αναλάβει την επιμέλεια της δημόσιας εικόνας του.

Φωτο από Facebook
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις