Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Αλίνα Καμπάεβα έγκυος: Ξανά μητέρα η ερωμένη του Πούτιν;
ΚΟΣΜΟΣ

Αλίνα Καμπάεβα έγκυος: Ξανά μητέρα η ερωμένη του Πούτιν;

Αλίνα Καμπάεβα έγκυος: Σοκ φέρεται να έπαθε ο Βλαντίμιρ Πούτιν όταν πληροφορήθηκε πως η αγαπημένη του Αλίνα Καμπάεβα είναι και πάλι έγκυος.

Σοκ φέρεται να έπαθε ο Βλαντίμιρ Πούτιν όταν πληροφορήθηκε πως η αγαπημένη του Αλίνα Καμπάεβα είναι και πάλι έγκυος, σύμφωνα με πηγές. Το ζευγάρι που είναι σε σχέση από το 2008, φέρεται να έχουν δύο παιδιά μαζί αν και ο ίδιος ο Ρώσος πρόεδρος δεν το έχει παραδεχθεί ποτέ επίσημα.

Τώρα, το ρωσικό ειδησεογραφικό κανάλι General SVR Telegram, το οποίο πιστεύεται ότι διευθύνεται από πρώην αξιωματικό των υπηρεσιών πληροφοριών του Κρεμλίνου, ισχυρίστηκε ότι η Καμπάεβα είναι ξανά έγκυος. Όπως μετέδωσε το κανάλι: “Ο Πούτιν ανακάλυψε ότι η ερωμένη του είναι και πάλι έγκυος – και από ό,τι φαίνεται αυτό δεν ήταν προγραμματισμένο. Έχουμε ήδη αναφέρει ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, φαινόταν καταθλιπτικός και κάπως απόμακρος. Αυτό είναι κατανοητό καθώς χθες ο Πούτιν έμαθε ότι η εδώ και χρόνια σύντροφός του και μητέρα των παιδιών του, Αλίνα Καμπάεβα, ήταν έγκυος για άλλη μια φορά και μάλλον σε μια προφανώς, περίεργη περίοδο”.

Στο στόχαστρο της ΕΕ η Ρωσίσα αθλήτρια

Το ίδιο ειδησεογραφικό κανάλι είχε προηγουμένως διατυπώσει ισχυρισμούς για προβλήματα υγείας του Πούτιν, για τα οποία επίσης υπήρχαν έντονες φήμες στη Ρωσία. Ο πρώτος γιος του Πούτιν και της Καμπάεβα γεννήθηκε υπό άκρα μυστικότητα στην Ελβετία και υπό τεράστια μέτρα ασφαλείας το 2015, σύμφωνα με μια πηγή που συνδέεται με τον μαιευτήρα που ήταν στη γέννα. Ο δεύτερος γιος γεννήθηκε στη Μόσχα το 2019 με τον ίδιο ειδικό να πετά στη Ρωσία για τον τοκετό, σύμφωνα με έρευνα της ελβετικής εφημερίδας Sonntagszeitung.

Την περασμένη εβδομάδα, ένα έγγραφο αποκάλυψε ότι η ΕΕ σχεδιάζει να επιβάλει κυρώσεις στην Καμπάεβα για τον ρόλο της στην προπαγάνδα του Κρεμλίνου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις