Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τοξικολογικές Μαλένας: Πληροφορίες ότι υπήρχε ουσία στις εξετάσεις της μικρής
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τοξικολογικές Μαλένας: Πληροφορίες ότι υπήρχε ουσία στις εξετάσεις της μικρής

Τοξικολογικές Μαλένας: Ερευνάται η πληροφορία ότι βρέθηκε δείγμα ουσίας σε πολύ χαμηλά επίπεδα στις τοξικολογικές εξετάσεις.

Το θρίλερ της Πάτρας δεν έχει τέλος και οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών να είναι συνεχείς. Συγκεκριμένα όπως μετέδωσε η εκπομπή Tlive ερευνάται η πληροφορία ότι βρέθηκε δείγμα ουσίας σε πολύ χαμηλά επίπεδα στις τοξικολογικές εξετάσεις της Μαλένας, του 3,5 ετών κοριτσιού της οικογένειας Δασκαλάκη που πέθανε το 2019. Η Μαλένα αντιμετώπιζε ένα σπάνιο είδος καρκίνου, ωστόσο οι γιατροί ήταν πολύ αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της.

Σύμφωνα με την εκπομπή Tlive αφού στάλθηκαν τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης στην Ιατροδικαστική Αθηνών, δεν εντοπίστηκε καμία «ύποπτη» ουσία και όλα ήταν καθαρά. Το νέο στοιχείο που έρχεται στο φως από ασφαλή πηγή, αφορά στο ενδεχόμενο στις πρώτες τοξικολογικές να υπήρχαν κάποια δείγματα-ίχνη ουσίας, τα οποία επειδή ακριβώς ήταν σε πολύ χαμηλά επίπεδα, δεν αξιολογήθηκαν ως σημαντικά. Όπως σημειώνουν, μάλιστα, ιατροδικαστικές πηγές, «ο τοξικολόγος δεν νομιμοποιείται να δώσει ως θετική την ουσία, όταν είναι τόσο χαμηλά τα επίπεδα». Ενδέχεται, λοιπόν, ο φασματογράφος, το μηχάνημα που χρησιμοποιούν οι τοξικολόγοι, στον «εγκέφαλό» του, να έχει καταγράψει κάποια δεδομένα και ενδέχεται να έχουν βρεθεί κάποια δείγματα ουσίας που δεν διερευνήθηκαν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις