Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πριγκίπισσα Σάρλοτ ηλικία: Γενέθλια για την κόρη των Γουίλιαμ και Μίντλετον
ΚΟΣΜΟΣ

Πριγκίπισσα Σάρλοτ ηλικία: Γενέθλια για την κόρη των Γουίλιαμ και Μίντλετον

Πριγκίπισσα Σάρλοτ ηλικία: Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η πριγκίπισσα Σάρλοτ και όπως μπορεί να δει κανείς έχει μεγαλώσει πολύ και μοιάζει όλο και περισσότερο στον πατέρα της. 

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η πριγκίπισσα Σάρλοτ και όπως μπορεί να δει κανείς έχει μεγαλώσει πολύ και μοιάζει όλο και περισσότερο στον πατέρα της. Στις νέες φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το παλάτι με αφορμή τα 7α γενέθλια του δεύτερου παιδιού του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, η εορτάζουσα Σάρλοτ φαίνεται πως έχει μεγάλη οικειότητα με το φακό, κάτι που έχει αποδείξει εξάλλου πολλές φορές καθώς δεν παραλείπει να κάνει τις τσαχπινιές της στις δημόσιες εμφανίσεις της με την οικογένειά της.

Στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο στο εξοχικό της οικογένειας στο Νόρφολκ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ ποζάρει σε ένα ανοιξιάτικο τοπίο με φόντο τους αγρούς και μοβ λουλούδια. Σε μία μάλιστα, από αυτές, έχει αγκαλιά το νέο κατοικίδιο της οικογένειας, την οποία έλαβαν ως δώρο από τον αδερφό της Κέιτ Μίντλετον, ο οποίος εκτρέφει σκυλιά, με αφορμή το θάνατο του πρώτου τους μαύρου σπανιέλ.

https://twitter.com/RoyalFamily/status/1521030166910320642?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1521030166910320642%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fpublish.twitter.com%2F%3Fquery%3Dhttps3A2F2Ftwitter.com2FRoyalFamily2Fstatus2F1521030166910320642widget%3DTweet

Τέταρτη στη σειρά διαδοχής του θρόνου

Όσο για τις φωτογραφίες, όπως μπορεί να δει κανείς, η πριγκίπισσα Σάρλοτ – η οποία λατρεύει το μπαλέτο αλλά μπορεί να κάνει τον αδερφό της Τζορτζ να τρέχει από πίσω της σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου – αποτυπώνουν το πόσο ευτυχισμένη είναι. Χαμογελαστή μπροστά στο φακό, η τέταρτη στη σειρά διαδοχής του θρόνου, φοράει ένα μπλε πουλόβερ με ένα πουκάμισο και μπλε σκούρο παντελόνι.

Πάντως, οι απόψεις για το σε ποιον μοιάζει τώρα που μεγαλώνει η πριγκίπισσα Σάρλοτ διίστανται. Πολλοί επιμένουν πως είναι ίδια η βασίλισσα Ελισάβετ και άλλοι πως μοιάζει εκπληκτικά στον πατέρα της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις