Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καινούργιου Παρίσι: Γενέθλια στην πιο όμορφη πόλη
LIFESTYLE

Καινούργιου Παρίσι: Γενέθλια στην πιο όμορφη πόλη

Καινούργιου Παρίσι: "Κάθε χρόνος που περνάει… δεν ξανά επιστρέφει"

Μια πολύ ξεχωριστή μέρα είναι σήμερα για την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς έχει τα γενέθλιά της. Η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα, από νωρίς το πρωί έχει ξεκινήσει να δέχεται ευχές, τόσο από αγαπημένα της πρόσωπα όσο και από τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. H Κατερίνα Καινούργιου κλείνει τα 37 της και ως single αποφάσισε να κάνει ένα τεράστιο δώρο στον εαυτό της και τις δύο παιδικές της φίλες, Μαριλού Κοζάρη και Φιόνα Φορμώζη. Την Παρασκευή 29/4 η παρουσιάστρια μετά το τέλος της εκπομπής της έφτιαξε βαλίτσες και μαζί με τις φίλες της ταξίδεψαν στο Παρίσι.

Η ίδια, φαίνεται πως λατρεύει τη γαλλική πρωτεύουσα, αφού την έχει επισκεφθεί αρκετές φορές, ωστόσο για εκείνη η κάθε φορά είναι μοναδική. Η 37χρονη ως λάτρις των social media μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλά στιγμιότυπα από τις βόλτες και τα αξιοθέατα της πόλης και δείχνει να το απολαμβάνει πολύ.

Η Κατερίνα Καινούργιου, θέλησε να κάνει και τον απολογισμό της λίγο πριν τα γενέθλιά της, κάνοντας αναφορά στα γεγονότα που στιγμάτισαν φέτος την προσωπική της ζωή αλλά και τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής της που στέκονται πάντα στο πλάι της. «Λίγο πριν κλείσω τα 37 αποφάσισα να κάνω το πιο όμορφο δώρο στον εαυτό μου… Παρίσι (το αγαπημένο μέρος στον κόσμο) μαζί με τις καλύτερες μου… παιδικές μου φίλες … Όταν σβήνουμε τα κεράκια, υποδεχόμαστε την νέα ηλικία μας! Αυτή που θα μας φέρει (πιθανόν) καινούρια πράγματα, νέες εμπειρίες, νέα μαθήματα. Ίσως να γίνω και πιο χαρούμενη…

Όσες δυσκολίες κι αν είχε αυτή η χρονιά… Κάθε χρόνος που περνάει… δεν ξανά επιστρέφει. Δεν θα ξανά γίνω ποτέ 36! Και θέλω να ζω με ευγνωμοσύνη την κάθε χρονιά! Έχω στο μυαλό μου πως η κάθε μας στιγμή είναι πολύτιμη. Μεγαλώνω αλλά κρατώ την αθωότητα μου κ την ξεγνοιασιά που είχα ξεχάσει …Με αγαπώ και με προσέχω περισσότερο …Δεν μιζεριάζω κ δεν έχω μίσος για κανέναν. Μόνο αγάπη… Ο χρόνος είναι πια πολύτιμος… Ανακάλυψα πια πως το νόημα της ζωής μου το έχουν οι άνθρωποι γύρω μου, που με κάνουν να νιώθω όμορφα… Σας στέλνω την αγάπη μου», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις