Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 6 trailer 28/4: Το παράπονο της Ελισάβετ, χαμός στην ομαδική δοκιμασία
LIFESTYLE

MasterChef 6 trailer 28/4: Το παράπονο της Ελισάβετ, χαμός στην ομαδική δοκιμασία

MasterChef 6 trailer 28/4: Οι δύο νέοι αρχηγοί των ομάδων ήταν ο Γιάννος Σδούγκας και η Ελισάβετ Κοντοκώστα που μάλιστα είναι φίλοι.

Μετά από μία εβδομάδα τηλεοπτικής απουσίας το MasterChef 6 επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με μία νέα ομαδική δοκιμασία στο πλαίσιο της ιταλικής εβδομάδας που διανύουν στον μαγειρικό διαγωνισμό αυτή την εβδομάδα. Στο επίκεντρο βρέθηκε χθες Τετάρτη (27/4) ο Γιάννος που έχοντας κερδίσει το τεστ δημιουργικότητας είχε τα πλεονεκτήματα αυτής της ομαδικής δοκιμασίας. Υπενθυμίζεται πως το προηγούμενο τεστ δημιουργικότητας ήθελε τους παίκτες και τις παίκτριες να διαγωνίζονται σε δυάδες με τον ίδιο να κερδίζει τη δοκιμασία μαζί με την Ελισάβετ. Ωστόσο, προκειμένου να αναδειχθεί ο επόμενος κάτοχος της κάρτας ασυλίας ο Γιάννος και η Ελισάβετ διαγωνίστηκαν μεταξύ τους με τον πρώτο να κερδίζει τελικά την κάρτα ασυλίας.

Οι δύο νέοι αρχηγοί των ομάδων ήταν ο Γιάννος Σδούγκας και η Ελισάβετ Κοντοκώστα που μάλιστα είναι φίλοι. Αυτό όμως δεν σταμάτησε τον Γιάννο από το να «ξεδιπλώσει» τη στρατηγική του χρησιμοποιώντας έξυπνα τα πλεονεκτήματα που είχε στα χέρια του λόγω της νίκης του στο τεστ γευσιγνωσίας. Συγκεκριμένα, εκτός από το… στυλιστικό πλεονέκτημα του Γιάννου, που ήταν να διαλέξει χρώμα ποδιάς, το πιο βασικό από τα πλεονέκτημα που είχε είναι η επιλογή της ομάδας του. Έτσι, αφού ο Γιάννος επέλεξε το κόκκινο χρώμα διαμόρφωσε όπως ήθελε την ομάδα του, ενώ όσοι παίκτες και όσες παίκτριες έμειναν πήγαν αυτομάτως στην ομάδα της Ελισάβετ. Επιπλέον, δεδομένου ότι είναι 11 άτομα ο Γιάννος είχε το πλεονέκτημα να είναι στην ομάδα με τους 6 παίκτες και τις παίκτριες, ενώ η Ελισάβετ θα είχε την ομάδα με τους 5 παίκτες και τις παίκτριες.

 Η επιλογή του Νικήτα στην Κόκκινη ομάδα

Ωστόσο, ο ίδιος έκανε μια επιλογή που ξάφνιασε τους πάντες διαλέγοντας τον Νικήτα με τον οποίο δεν έχουν και πολύ καλές σχέσεις. Μάλιστα, ο Γιάννος δήλωσε υποστηρίζοντας την επιλογή του τα εξής: «Έχω έρθει σε διαφωνία με τον Νικήτα αλλά επειδή είναι καλός παίκτης θα τον πάρω στην ομάδα μου». Η συγκεκριμένη επιλογή του Γιάννου άφησε άφωνη την Ελισάβετ με την ίδια να λέει: «Σοκαρίστηκα. Πήρε τον Νικήτα με τον οποίο δεν είναι καθόλου κοντά. Θέλει ξεκάθαρα τη νίκη. Εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Θα παλέψω με ότι όπλα έχω στα χέρια μου».

Παρ’ όλα αυτά η Ελισάβετ δεν άφησε τα πλεονεκτήματα του Γιάννου και τη χρήση τους από τον ίδιο ασχολίαστα με την ίδια να διατυπώνει στον φακό ένα παράπονο. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες διαγωνίστηκαν στην ομαδική δοκιμασία με την ένταση να φτάνει στο «κόκκινο», αφού μαγείρευαν για μία ξεχωριστή καλεσμένη. Ειδικότερα, καλεσμένη σε αυτή τη δοκιμασία, για να δοκιμάσει και να κρίνει τις προσπάθειες των δυο ομάδων ήταμ η Πρέσβης της Ιταλίας στην Ελλάδα, κ. Patrizia Falcinelli.

Το παράπονο της Ελισάβετ

Μάλιστα στην κόκκινη ομάδα επικρατούσε πολύ άγχος και εκνευρισμός, ενώ η νέα αρχηγός πρωτοτύπησε βάζοντας τους συμπαίκτες και τις συμπαίκτριές της να… ζωγραφίσουν τα πιάτα τους προκειμένου να δει πώς θα φαίνονται στο τέλος! Επιπλέον, αυτό που «τράβηξε» την προσοχή του κοινού και σχολιάστηκε στο Twitter ήταν τα… ιδιαίτερα αγγλικά του Χριστόφορου! Η Ελισάβετ ως αρχηγός της μπλε ομάδας προσπάθησε να δώσει τον καλύτερο της εαυτό, παρόλα αυτά όταν πήγαν οι κριτές να τη συναντήσουν εκείνη εξέφρασε τον προβληματισμό της λέγοντας:

«Εντάξει, ας το καταπιώ κι αυτό. Η επιλογή των παικτών… Τίποτα δε μου άφησε, τους πήρε όλους. Εντάξει δεν τους αδικώ όμως, είναι οι καλύτεροι! Μαγειρεύουμε με την καρδιά μας αλλά δεν έχουμε μεγάλη μαγειρική εμπειρία. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Σίγουρα θα χρειαζόμασταν λίγο τεχνική παραπάνω».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις