Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κρίσι Τέιγκεν Instagram: Πέταξε τα ρούχα της και ανέβασε την πιο… γυμνή σέλφι
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κρίσι Τέιγκεν Instagram: Πέταξε τα ρούχα της και ανέβασε την πιο… γυμνή σέλφι

Κρίσι Τέιγκεν Instagram: Χαρακτήρισε «υπέροχα» τα σημάδια που άφησαν τα κοψίματα του μαγιό της - Το μοντέλο μας έχει συνηθίσει σε πικάντικες αναρτήσεις

Η Κρίσι Τέιγκεν έχει τον τρόπο να τραβά την προσοχή και να γίνεται θέμα συζήτησης. Το 36χρονο μοντέλο μοιράστηκε χθες μέσα από τα stories του στο Instagram μια γυμνή της φωτογραφία. Η Κρίσι στέκεται γυμνή από τη μέση και πάνω μπροστά από ένα νεροχύτη και με το χέρι της καλύπτει το στήθος. Στη φωτογραφία που ανέβασε θέλησε να δείξει τα σημάδια που έχoυν αφήσει οι άγριες… γραμμές από τα κοψίματα του μαγιό της. «Είναι υπέροχα», έγραψε στη σαρκαστική λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία. Το νέο στιγμιότυπο της Κρίσι έρχεται λίγο μετά τα γενέθλια της κόρης της Λούνα και τους συζύγου της Τζον Λέτζεντ, όπου όλη η οικογένεια τα γιόρτασε στην Disneyland.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι ήδη 6 ετών. Είμαι πολύ προκατειλημμένος, αλλά είναι υπέροχο και είμαι περήφανος που είμαι ο μπαμπάς της. Χρόνια πολλά Luna Simone!», έγραψε ο Τζον στις ευχές του για την κόρη του. Η Κρίσι από την πλευρά της σημείωσε στα socila media: «Η Λούνα μου έγινε 6, το φεγγάρι μου, το κορίτσι μου, το πρώτο μου, το μωρό μου. Σ’ αγαπώ. Αλλάξατε τον κόσμο μας. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι η μαμά σου. Χρόνια πολλά».

Είχε αφαιρέσει τα εμφυτεύματα

Τον Μάιο του 2020 η Κρίσι Τέιγκεν είχε αποφασίσει να προχωρήσει σε χειρουργική αφαίρεση των εμφυτευμάτων στο στήθος της. Μίλησε στους θαυμαστές της με την χαρακτηριστική, αφοπλιστική της ειλικρίνεια για την επικείμενη αλλαγή στην εμφάνισή της και τους λόγους που την οδηγούν σε αυτή. Όπως είχε πει στο ποστ της η 36χρονη, μια ανάρτηση που έκανε στο Twitter και αφορούσε στην υποβολή της σε τεστ κορωνοϊού ώστε να της δοθεί το οκ για το χειρουργείο, προκάλεσε επίμονα ερωτήματα από τους φαν της για την υγεία της.

«Σας το λέω λοιπόν από εδώ: Θα βγάλω τα εμφυτεύματα στήθους μου. Μου φέρθηκαν πολύ καλά για πολλά χρόνια αλλα πλέον τα βαρέθηκα. Θέλω να μπορώ να κλείνω το φερμουάρ σε ένα φόρεμα στο μέγεθός μου και να ξαπλώνω μπρούμυτα με απόλυτη άνεση!».

«Μην ανησυχείτε για μένα, όλα είναι καλά. Θα εξακολουθήσω να έχω στήθος, απλά θα είναι καθαρό λίπος. Εξάλλου αυτό είναι ουσιαστικό το στήθος, μια θαυμαστή σακούλα λίπους». Σύμφωνα με την New York Post, το μοντέλο είχε αποκαλύψει σχετικά πρόσφατα ότι είχε βάλει εμφυτεύματα στο στήθος της λίγο μετά τα 20 της. «Νομίζω ότι υποτίθεται ότι πρέπει να τα αντικαθιστάς κάθε 10 χρόνια» είχε πει τότε, συμπληρώνοντας πως όταν κάνεις παιδιά βλέπεις διαφορετικά το ρίσκο του χειρουργείου και σκέφτεσαι «δεν θέλω να πεθάνω έτσι, κατά τη διάρκεια μιας επέμβασης στήθους».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη John Legend (@johnlegend)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chrissy teigen (@chrissyteigen)

Οι πικάντικες αναρτήσεις της Κρίσι

Η Κρίσι Τέιγκεν έχει συνηθίσει τους εκατομμύρια θαυμαστές της στον πλανήτη με πικάντικες και σέξι πόζες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το μοντέλο πριν από ένα χρόνο είχε ανεβάσει μια τόπλες φωτογραφία στα social media. Η Κρίσι φοράει ένα ψηλόμεσο μαύρο κορσέ και ανάμεσα στα καλλίγραμμα πόδια της ξεπροβάλλει ο 2χρονος γιος της Μάιλς. Κατά τα άλλα καλύπτει το πληθωρικό της μπούστο με τα χέρια της.

Το ποστ της ξεπέρασε τα 1,6 εκατ. likes και οι ακόλουθοί της την συγχαίρουν τόσο για την τόλμη της όσο και το πώς καταφέρνει να συνδυάζει τη μητρότητα, την οικογένεια και παράλληλα να είναι πάντα σέξι και ποθητή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chrissy teigen (@chrissyteigen)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chrissy teigen (@chrissyteigen)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chrissy teigen (@chrissyteigen)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις