Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 6 trailer 19/4: Τέσσερις παίκτες θα παλέψουν για την παραμονή στο παιχνίδι
LIFESTYLE

MasterChef 6 trailer 19/4: Τέσσερις παίκτες θα παλέψουν για την παραμονή στο παιχνίδι

MasterChef 6 trailer 19/4: Αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις ήρθαν οι παίκτες του MasterChef 6 το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας.

Αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις ήρθαν οι παίκτες του MasterChef 6 το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας. Οι φιλόδοξοι σεφ βρέθηκαν μπροστά από αρκετές νέες δοκιμασίες και, στο τέλος της βραδιάς, μάθαμε τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση. Η πρώτη δοκιμασία ήταν ένα ακόμα Mystery Box. Νικητής της δοκιμασίας αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, ο οποίος είχε το πλεονέκτημα να επιλέξει αν θα μαγείρευε ή όχι στο Τεστ Δημιουργικότητας. Ο Παναγιώτης αποφάσισε να μη διαγωνιστεί σε αυτή τη δοκιμασία και, έτσι, πέρασε αυτομάτως στους 11 του MasterChef 6. Η επιλογή του δε θα μπορούσε να μη σχολιαστεί από τους συμπαίκτες.

Στη συνέχεια, οι κριτές ανακοίνωσαν πως οι παίκτες θα διαγωνιζόντουσαν σε ζευγάρια στη δοκιμασία και πως ο Παναγιώτης θα διάλεγε τη σύνθεσή τους. Ενώ, ακόμα θα μπορούσε να επιλέξει έναν ακόμα συμπαίκτη του για να παρακολουθήσει μαζί του τη δοκιμασία του Τεστ Δημιουργικότητας από τον εξώστη. Ο Παναγιώτης επέλεξε τον Χριστόφορο Κατσιάνα, ο οποίος περνάει αυτομάτως στην εντεκάδα του φετινού διαγωνισμού μαγειρικής του STAR.

Οι συνθέσεις των ζευγαριών και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στη συνέχεια, ο Παναγιώτης καθόρισε τα ζευγάρια που θα μαγείρευαν στο Τεστ Δημιουργικότητας. Τα ζευγάρια αυτά κλήθηκαν να φτιάξουν δυο πιάτα της ιταλικής κουζίνας και να συνεργαστούν αρμονικά για να καταφέρουν να κρατήσουν τη θέση τους στο παιχνίδι. Τα ζευγάρια για το Τεστ Δημιουργικότητας ήταν τα εξής:

  • Δημήτρης (Μπόμπαινας) – Νικήτας
  • Γιάννος – Ελισάβετ
  • Νίκος – Μάριος
  • Νίκος Μπ. – Ελπίδα
  • Βασίλης – Καλλιόπη

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, η Καλλιόπη Μπεζαντέ είχε ένα μικρό ατύχημα, καθώς κόπηκε στο χέρι με το μαχαίρι. Η παίκτρια, εκείνη τη στιγμή, σταμάτησε και έκατσε στο πάτωμα αναφέροντας ότι ζαλίζεται, ενώ οι άνθρωποι της παραγωγής έσπευσαν για της το δέσουν και να της προσφέρουν βοήθεια. Μετά το πέρας της δοκιμασίας, αλλά και αυτού του ατυχές περιστατικού, η διαδικασία του MasterChef 6 συνεχίστηκε κανονικά. Οι τρεις κριτές Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς γεύτηκαν τα πιάτα των ζευγαριών και ανέδειξαν τις καλύτερες και τις πιο αδύναμες προσπάθειες των ζευγαριών. Δύο ζευγάρια είχαν τις πιο αδύναμες προσπάθειες με τους παίκτες που τα απάρτιζαν να είναι υποχήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. Αυτοί είναι ο Νίκος Παπαϊωάννου, Μάριος Λιόλιος, Καλλιόπη Μπεζαντέ και Βασίλης Μπόλλος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις