Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Αποστόλης διεκδικεί ξανά την Ευτυχία
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Αποστόλης διεκδικεί ξανά την Ευτυχία

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Το τελευταίο διάστημα η Ευτυχία είναι πολύ αναστατωμένη με τη συμπεριφορά του Αποστόλη

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: To νέο «Η γη της ελιάς spoiler» αποκαλύπτει μία νέα ανατροπή στη σειρά του Mega η οποία συνηθίζει να μας κρατάει σε αγωνία με την εξέλιξή της. Η νέα ζωή της Μυρτάλης αρχίζει στα επόμενα επεισόδια. Η Μυρτάλη μετακομίζει στο νέο της σπίτι ενώ μπαίνει και στην εταιρεία ως κάτοχος τους 51%. Ο Ισίδωρος κάνει μία γιορτή για χάρη της στο σπίτι του. Εκεί η Μυρτάλη χαρίζει ένα κειμήλιο από τη μητέρα της στην Αθηνά, δείχνοντας έτσι την ευγνωμοσύνη της για τη στάση που κράτησε στο θέμα της περιουσίας. Στην αντίπερα όχθη, τα προβλήματα συσσωρεύονται για τον Στάθη, ο οποίος συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί να διεκδικήσει σχεδόν τίποτα από την περιουσία και ας δούλευε στα κτήματα όλη του τη ζωή. Η Εύα τον καλεί να ταξιδέψει μαζί της στην Αθήνα προκειμένου να ξεχαστεί και να ηρεμήσει.

Το τελευταίο διάστημα η Ευτυχία είναι πολύ αναστατωμένη με τη συμπεριφορά του Αποστόλη. Το φλερτ του με την Σοφία είναι ασταμάτητο και τα πρώτα κουτσομπολιά για τους δυο τους έχουν αρχίσει καθώς κυκλοφορούν μαζί στη Μάνη. Η Ευτυχία εκνευρίζεται από την όλη κατάσταση και χάνει τη ψυχραιμία της. Αρχικά ζηλεύει όμως σιγά σιγά τα συναισθήματα της καλύπτονται από έναν μεγάλο θυμό. Δεν μπορεί να καταλάβει πως ο Αποστόλης την ξέχασε τόσο γρήγορα. Έτσι, κλείνει κάθε πόρτα απέναντί του και αρχίζει τα σχέδια για μια νέα αρχή χωρίς τον Αποστόλη στο πλευρό της.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Αποστόλης φοβάται

Ο Αποστόλης, που είχε ως σκοπό με τη συμπεριφορά του να την κάνει να ζηλέψει, καταλαβαίνει το λάθος του και αρχίζει να τρέμει για το πώς θα εξελιχτούν τα πράγματα. Αντιλαμβάνεται πως η Ευτυχία, αντί να ζηλέψει, θύμωσε! Προκειμένου να μη τη χάσει για πάντα, αφήνει τη Σοφία και ετοιμάζεται να προσεγγίσει ξανά την αγαπημένη του, δείχνοντας πραγματικά μετανιωμένος. Η Ευτυχία δέχεται ένα μπουκέτο με λουλούδια από τον Αποστόλη. Ο Αποστόλης προσπαθεί να ην κάνει να χαμογελάσει ξανά και να της δείξει ότι κατάλαβε το λάθος του για να τον συγχωρέσει. Η Ευτυχία όμως δε λυγίζει εύκολα. Ο έρωτάς τους αναμένεται να περάσει από 40 κύματα μέχρι να είναι ξανά μαζί. Η επανένωσή τους μόνο εύκολη δεν είναι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις