Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 6 trailer 11/4: Η νέα εβδομάδα φέρνει την αποστολή… αμπέλι
LIFESTYLE

MasterChef 6 trailer 11/4: Η νέα εβδομάδα φέρνει την αποστολή… αμπέλι

MasterChef 6 trailer 11/4: Οι τρεις κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία τους παίκτες.

Με μεγάλη προσμονή αναμένουμε το επεισόδιο του MasterChef 6, τη Δευτέρας 11 Απριλίου Ένα πρόγραμμα που διατηρείται πάντα στις κορυφαίες θέσεις στην τηλεθέαση, ειδικότερα τώρα που οι παίκτες λιγοστεύουν, και αυξάνεται ο ανταγωνισμός. Οι τρεις κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία τους παίκτες. Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με νέα δύσκολη δοκιμασία, και πάλι κοντά στη φύση

Θυμάστε τι έγινε την προηγούμενη εβδομάδα που η αποστολή τους ήθελε να παίρνουν εργαλεία κηπουρού και από ένα παρτέρι να μαζεύουν τα υλικά που χρειάζονταν προκειμένου να μαγειρέψουν. Αυτή τη φορά η δοκιμασία/αποστολή έχει κωδικό όνομα «αμπέλι» με το κουτί που έχει κάθε παίκτης μπροστά του να ανοίγει και να αποκαλύπτονται – μεταξύ άλλων- ένα ψάρι, ένα χταπόδι και μερικά λαχανικά! Όπως αντιλαμβάνεστε οι επίδοξοι Σεφ παίρνουν… φωτιά και η μάχη με τον χρόνο, αλλά και την τέχνη της μαγειρικής ξεκινά! «Δοκίμασες; Γιατί εδώ έχει ξεφύγει» λέει ο Κοντιζάς σε κάποιον παίκτη που κοιτά «παγωμένος» στη θέση του μη μπορώντας να απαντήσει. Σε έναν άλλος όμως ο Κουτσόπουλος είναι αποθεωτικός: «Δημιουργικότατο, πεντανόστιμο, πανέξυπνο»!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις