Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι 3 – 1: Αποθέωση Μπενζεμά μετά τη νίκη
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι 3 – 1: Αποθέωση Μπενζεμά μετά τη νίκη

Ρεάλ Μαδρίτης - Τσέλσι 3 - 1: Η Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας για απόλυτο πρωταγωνιστή τον Καρίμ Μπενζεμά, θριάμβευσε επί της Τσέλσι (1-3) στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας για απόλυτο πρωταγωνιστή τον Καρίμ Μπενζεμά, θριάμβευσε επί της Τσέλσι (1-3) στο «Στάμφορντ Μπριτζ» κι έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League. Ο Μπενζεμά έγραψε ιστορία με χρυσά γράμματα, πετυχαίνοντας το δεύτερο διαδοχικό χατ – τρικ του πρώτου Γάλλου με 10+ γκολ σε μια σεζόν της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης (46’), με 37 τέρματα σε 36 παιχνίδια τη φετινή σεζόν.

Από την πλευρά του, ο Κάρλο Αντσελότι δεν έβρισκε λόγια, μετά το τέλος του αγώνα με τους Λονδρέζους, για να αποθεώσει τον 34χρονο Γάλλο στράικερ. «Ο Καρίμ Μπενζεμά είναι σαν το κρασί, γίνεται όλο και καλύτερος κάθε μέρα. Είναι ο ηγέτης στην ομάδα και νομίζω ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά. Δείχνει περισσότερο την προσωπικότητά του, ξέρει ότι είναι πολύ σημαντικός για εμάς και είναι παράδειγμα για όλους», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο Αντσελότι, ο οποίος δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον Μπενζεμά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις