Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καίτη Γαρμπή – Μοσχολιού: Τα κοινά στοιχεία των δύο γυναικών
LIFESTYLE

Καίτη Γαρμπή – Μοσχολιού: Τα κοινά στοιχεία των δύο γυναικών

Καίτη Γαρμπή - Μοσχολιού: Η ανάρτηση της τραγουδίστριας για την αείμνηστη Βίκυ Μοσχολιού.

Η Καίτη Γαρμπή θέλησε να εκφράσει την εκτίμησή της στην αείμνηστη και σπουδαία Βίκυ Μοσχολιού. Η τραγουδίστρια ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram, ένα στιγμιότυπο στο οποίο απεικονίζεται η ίδια να δείχνει μια φωτογραφία της Βίκυς Μοσχολιού που βρίσκεται στον τοίχο πίσω της. Την φωτογραφία συνόδευσε με ένα κείμενο στο οποίο ανέφερε τα δύο κοινά στοιχεία που έχουν οι δυο τους.

«Και πόσα κοινά μπορεί να έχω εγώ με την υπέρτατη στη φωτογραφία; Έχω! Τα εξής δύο: Το ίδιο ζώδιο και την ίδια δασκάλα! Εγώ λοιπόν κάθε βδομάδα τα τελευταία 10 χρόνια -ίσως και παραπάνω- κάνω μαθήματα φωνητικής στο Εθνικό Ωδείο με τη σπουδαιότερη καθηγήτρια φωνητικής σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, την κ. Άννα Διαμαντοπούλου. Στην αίθουσα που διδάσκει υπάρχει στον τοίχο η φωτογραφία της Βίκυς Μοσχολιού με ιδιόχειρη αφιέρωση το 1997 στη δασκάλα μου, που υπήρξε και δική της δασκάλα και φίλη και έκανε κι εκείνη τα μαθήματα της στην ίδια αίθουσα!

Κάτω από το όμορφο εκφραστικό βλέμμα της κάνουμε τις ασκήσεις μας και θυμόμαστε στο πιάνο λαϊκά τραγούδια ως επί το πλείστον δικά της και της τα αφιερώνουμε τιμής ένεκεν. Πάντως εκείνες τις στιγμές, σαν να νιώθω την ενέργεια της στην αίθουσα και σαν να ακούω τη φωνή της μέσα από τη φωνή της δασκάλας που βρίσκει λίγο χρόνο ανάμεσα στο μάθημα και μου λέει ωραίες ιστορίες για εκείνη! Ρισπέκτ Βίκυ Μοσχολιού δασκάλα όλων», σημειώνει στην ανάρτησή της η Καίτη Γαρμπή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις