Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χριστίνα Χειλά Φαμελή – σύντροφος: Το τρυφερό στιγμιότυπο
LIFESTYLE

Χριστίνα Χειλά Φαμελή – σύντροφος: Το τρυφερό στιγμιότυπο

Χριστίνα Χειλά Φαμελή - σύντροφος: Η γνωστή ηθοποιός είναι ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια με τον αδερφό του Αποστόλη Τότσικα.

Μπορεί η προσωπική της ζωή στη δραματική σειρά του Alpha, «Σασμός» να έχει πολλά σκαμπανεβάσματα, όμως στην πραγματική της ζωή, η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη δείχνει να έχει βρει την ευτυχία. Η γνωστή ηθοποιός είναι ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια με τον αδερφό του Αποστόλη Τότσικα, Θανάση και τα πράγματα μεταξύ τους φαίνεται να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Πριν λίγες ώρες, ο συνάδελφός της, Αποστόλης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο με σύσσωμη την οικογένεια Τότσικα.

Ανάμεσα στα χαμογελαστά πρόσωπα της φωτογραφίας, όμως, βρίσκεται κι η ηθοποιός του Σασμού, η οποία φαίνεται να αγκαλιάζει την μικρή Ειρήνη, την κόρη του Τότσικα με τη Ρούλα Ρέβη. «Όλοι οι άνθρωποι που αγαπώ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Αποστόλης Τότσικας. Η γνωριμία της Χριστίνας Χειλά-Φαμέλη με τον Θανάση Τότσικα, έγινε όταν εκείνη συμμετείχε στις «Άγριες Μέλισσες». Ο έρωτάς τους όμως, φούντωσε όταν η ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Σιωπηλός Δρόμος», όπου κι ο ίδιος ήταν μέλος της ομάδας σκηνοθεσίας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @apostolis_totsikas_official

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις