Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άλεκ Μπάλντουιν παιδιά: Μπαμπάς για… έβδομη φορά ο διάσημος ηθοποιός!
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άλεκ Μπάλντουιν παιδιά: Μπαμπάς για… έβδομη φορά ο διάσημος ηθοποιός!

Άλεκ Μπάλντουιν παιδιά: Η σύζυγος του 63χρονου ηθοποιού έκανε γνωστή την εγκυμοσύνη της, με ένα βίντεο

Ο Άλεκ Μπάλντουιν και η σύζυγός του, Χιλάρια πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού περιμένουν το έβδομο παιδί τους. Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης η Χιλάρια μοιράστηκε το ευτυχές γεγονός με τους ακόλουθούς της στο Instagram. Η Μπάλντουιν ανάρτησε ένα βίντεο, με όλη την οικογένεια, απαθανατίζοντας τη στιγμή, που ανακοίνωσε τον ερχομό του νέου μέλους. Στη λεζάντα έγραψε: «Μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα τα τελευταία χρόνια, έχουμε μια τεράστια έκπληξη: άλλο ένα Baldwinito έρχεται αυτό το φθινόπωρο. Ήμασταν πάρα πολύ σίγουροι ότι η οικογένειά μας ήταν πλήρης και είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτήν την έκπληξη. Μοιράζομαι μαζί σας τη στιγμή που το είπαμε στα παιδιά — όπως μπορείτε να δείτε, είναι πολύ ενθουσιασμένα!

Το νέο μας μωρό είναι ένα πολύ φωτεινό σημείο στη ζωή μας. Μια ευλογία και ένα δώρο σε τέτοιες αβέβαιες στιγμές. Μου λείψατε στο διάλειμμά μου από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…Επέστρεψα και ανυπομονώ να συνεχίσω μαζί σας αυτό το ταξίδι που ονομάζουμε «ζωή». Την αγάπη μας για εσάς και τους αγαπημένους σας».

Το χαρμόσυνο γεγονός έρχεται να απαλύνει τις πληγές του Μπάλντουιν, μετά τις τραγικές εξελίξεις και τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς από το όπλο, που κρατούσε στα γυρίσματα του «Rust» ο ηθοποιός.

Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail και του CNBC, ο ηθοποιός βρέθηκε ανάμεσα στους κατηγορούμενος για τον άδικο θάνατο της διευθύντριας φωτογραφίας.
Λόγω των δραματικών εξελίξεων, ο ηθοποιός είχε αποσυρθεί για κάποιο χρονικό διάστημα από την κινηματογραφική βιομηχανία. Ωστόσο, πρόσφατα δημοσιεύματα, αναφέρουν ότι ο Μπάλντουιν είναι έτοιμος να επιστρέψει στην υποκριτική, πρωταγωνιστώντας σε δύο Ιταλικές κωμωδίες μαζί με τον αδελφό του, Ουίλιαμ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις