Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

04

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ρώσοι στρατιώτες Ουκρανία: Η γκάφα του Ρώσου αναπληρωτή υπουργού Άμυνας
ΚΟΣΜΟΣ

Ρώσοι στρατιώτες Ουκρανία: Η γκάφα του Ρώσου αναπληρωτή υπουργού Άμυνας

Ρώσοι στρατιώτες Ουκρανία: Η γκάφα του Ρώσου αναπληρωτή υπουργού Άμυνας, ευχήθηκε σε στρατιώτη που έχασε ένα πόδι... να σταθεί γρήγορα όρθιος

Το περιστατικό συνέβη κατα την τελετή βράβευσης των στρατιωτών που συμμετείχαν σε ειδική πολεμική ρωσική επιχείρηση στην Ουκρανία. Η πρώτη τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο που φέρει το όνομα του A. A. Vishnevsky στην περιοχή της Μόσχας και η δευτερη τελετή έλαβε χώρα στο στρατιωτικό νοσοκομείο N. N. Burdenko. Στην ζωντανή μετάδοση του προγράμματος Vremya στο ρωσικό Channel One ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας της Ρωσίας Alexander Fomin βράβευσε με το μετάλλιο του το Τάγματος του Θάρρους εννέα στρατιώτες που τραυματίστηκαν σοβαρά στο πεδίο των μαχών, πολλοί από τους οποίους έχασαν τα πόδια τους.

https://twitter.com/Morgardner21/status/1508051600711036936

«Σας εύχομαι να αναρρώσετε και να σταθείτε ξανά στα πόδια σας», ακούγεται να λέει ο Yunus-Bek Yevkurov, αναπληρωτής υπουργός Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, προκαλώντας τα χλευαστικά  σχόλια της Ουκρανής παρουσιάστριας του τηλεοπτικού σταθμού Channel 24, που μετέδωσε το σχετικό βίντεο σήμερα το μεσημέρι. Ο τραυματισμένος Ρώσος στρατιώτης απαντά αμήχανα, «Ευχαριστώ» και ο Ρωσος αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, συνεχίζει απτόητος να δίνει συγχαρητήρια και στους υπόλοιπους βαριά τραυματισμενους στρατιώτες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις