Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Βέλγιο – αυτοκίνητο έπεσε στο πλήθος: “Δεν φαίνεται να σχετίζεται με τρομοκρατία”
ΚΟΣΜΟΣ

Βέλγιο – αυτοκίνητο έπεσε στο πλήθος: “Δεν φαίνεται να σχετίζεται με τρομοκρατία”

Βέλγιο - αυτοκίνητο έπεσε στο πλήθος: Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το περιστατικό που σημειώθηκε στη Λουβιέρ της Βαλλονίας δεν παραπέμπει σε τρομοκρατία

Δύο άτομα επέβαιναν στο αυτοκίνητο το οποίο έπεσε σε πλήθος στη Λουβιέρ της Βαλλονίας όπως ανακοίνωσε ο Αναπληρωτής Εισαγγελέας της Μονς, Νταμιάν Βερλάιεν σε συνέντευξη Τύπου. Είναι γεννημένοι το 1988 και το 1990 και έχουν συλληφθεί, ενώ δεν ήταν γνωστοί στις αρχές για παρόμοιες ενέργειες. Παράλληλα, με τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν φαίνεται να πρόκειται για τρομοκρατία ανέφερε ο Αναπληρωτής Εισαγγελέας.

Στο μεταξύ, στους έξι ανέρχεται ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωής τους από το περιστατικό που σημειώθηκε στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής στη Λουβιέρ, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η δημόσια βελγική ραδιοτηλεόραση, rtbf.

Περισσότεροι από 20 είναι οι σοβαρά τραυματισμένοι, μεταδίδουν άλλα βελγικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με βελγικά ΜΜΕ, περίπου στις 05:00 περισσότεροι από 150 άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί καθώς ετοιμάζονταν να συμμετάσχουν σε καρναβαλικές εκδηλώσεις μέσα στην ημέρα, όταν όχημα που είχε αναπτύξει ταχύτητα έπεσε πάνω τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις