Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Δήμος Παπάγου-Χολαργού: Βράβευση για την κορυφαία παιδική χαρά
ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Παπάγου-Χολαργού: Βράβευση για την κορυφαία παιδική χαρά

Δήμος Παπάγου-Χολαργού: Το να φτιάχνεις ασφαλείς και λειτουργικές παιδικές χαρές είναι προαπαιτούμενο μιας χρηστής τοπικής διακυβέρνησης.

Η κορυφαία παιδική χαρά της Ελλάδας είναι στον δήμο Παπάγου-Χολαργού, που βραβεύθηκε γι’ αυτό. Το Χρυσό Βραβείο για την Παιδική Χαρά, παρέλαβε ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τεχνικών Έργων Μιχάλης Τράκας. Ο Δήμαρχος κατά την παραλαβή του βραβείου στα πλαίσια της διοργάνωσης Best City Awards ευχαρίστησε όλους όσοι συντέλεσαν στον σχεδιασμό κα την υλοποίηση του έργου και συγκεκριμένα, το προσωπικό της Τεχνικής Υπηρεσίας, την π. διευθύντρια και τους διατελέσαντες αντιδημάρχους Τεχνικών έργων.

Η δημιουργία παιδικών χαρών είναι μια διαδικασία που πρέπει να λαμβάνει υπ’ όψιν της πολλούς παράγοντες. Από το σημείο που θα γίνει, από την προσβασιμότητα που έχει, από την ασφάλεια και πιστοποίηση των οργάνων ψυχαγωγίας που διαθέτει, από την ύπαρξη παιχνιδιών που είναι προσβάσιμα σε παιδιά με αναπηρία, έως και την φύλαξη της. Οπότε ένα βραβείο έχει την σημασία του δεδομένου πως προσμετρούνται όλοι οι παράγοντες που αναφέρθηκαν και άλλοι περισσότεροι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις