Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τζίτζι Χαντίντ – Ουκρανία: Το μοντέλο δωρίζει όλα τα έσοδα από τις Εβδομάδες Μόδας
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τζίτζι Χαντίντ – Ουκρανία: Το μοντέλο δωρίζει όλα τα έσοδα από τις Εβδομάδες Μόδας

Τζίτζι Χαντίντ - Ουκρανία: Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο Instagram το γνωστό μοντέλο

Μία κίνηση ανθρωπιάς έκανε η Τζίτζι Χαντίντ, ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον χώρο της μόδας. Το μοντέλο με καταγωγή από την Παλαιστίνη, κατανοώντας την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία μετά τη ρωσική εισβολή, αποφάσισε να βοηθήσει τον λαό και ανακοίνωσε πως θα διαθέσει όλα τα έσοδα από τις συνεργασίες της κατά τη διάρκεια των Εβδομάδων Μόδας για την στήριξη των πληγέντων. Με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τζίτζι Χαντίντ ανακοίνωσε την πρόθεσή της να προσφέρει βοήθεια στον Ουκρανικό λαό.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών από τα διάφορα show που έλαβε μέρος και κάτω από αυτή έγραψε:

«Έχοντας ένα καθορισμένο πρόγραμμα για τον Μήνα Μόδας σημαίνει ότι οι συνάδελφοί μου και εγώ παρουσιάζουμε συχνά νέες συλλογές μόδας ακόμα και σε σπαρακτικές και τραυματικές στιγμές της ιστορίας. Δεν έχουμε τον έλεγχο των περισσότερων προγραμμάτων εργασίας μας, αλλά θα θέλαμε να περπατήσουμε “για κάτι”. Ακολουθώντας τα βήματα του φίλου μου @micarganaraz, δεσμεύομαι να δωρίσω τα κέρδη μου από τις παραστάσεις του Φθινοπώρου του 2022 για να βοηθήσω όσους υποφέρουν από τον πόλεμο στην Ουκρανία, καθώς και να συνεχίσω να υποστηρίζω όσους βιώνουν το ίδιο στην Παλαιστίνη. Τα μάτια και η καρδιά μας πρέπει να είναι ανοιχτά σε κάθε ανθρώπινη αδικία. Μακάρι να δούμε ο ένας τον άλλον ως αδέρφια, πέρα ​​από την πολιτική, πέρα ​​από τη φυλή, πέρα ​​από τη θρησκεία. Στο τέλος της ημέρας, αθώες ζωές πληρώνουν για τους ηγέτες του πολέμου. Κάτω τα χέρια από την Ουκρανία. Κάτω τα χέρια από την Παλαιστίνη. Ειρήνη».

Μέχρι στιγμής, το γνωστό μοντέλο έχει συμμετάσχει στο show του Μιλάνο, του Παρισίου, της Νέας Υόρκης, καθώς και σε δύο ξεχωριστά walk show, αυτό της Βιβιάν Γουέστγουντ στο Παρίσι και του Μάικλ Κορς στη Νέα Υόρκη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις