Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φάρμα Ηλιάδη – Κουτσαβάκης: «Εμένα δεν μπορεί κανένας να με γ******»
LIFESTYLE

Φάρμα Ηλιάδη – Κουτσαβάκης: «Εμένα δεν μπορεί κανένας να με γ******»

Φάρμα Ηλιάδη - Κουτσαβάκης: Η γνωστή τραγουδίστρια εξοργίστηκε με τα «γαλλικά» του Κουτσαβάκη - «Εμένα δεν μπορεί κανένας να με γ******», του είπε

Ένα αναπάντεχο ξέσπασμα είχε στο χθεσινό επεισόδιο της Φάρμας ο Κουτσαβάκης, με αποτέλεσμα κάποιοι από τους συμπαίκτες του να αντιδράσουν έντονα. Ενώ οι παίκτες βρίσκονταν συγκεντρωμένοι όλοι μαζί, ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου δήλωσε: «Αν κάποιος δεν με ψηφίσει, όταν θα είμαι αρχηγός, θα πάει αλλού το έργο. Γιατί άμα φύγει η Νάιρα, πάλι εγώ θα είμαι αρχηγός και θα σας γ***** μετά όλους. Θα τα γ***** μετά όλα εδώ πέρα». Στις απειλές και τα «γαλλικά» του συμπαίκτη της αντέδρασε αμέσως η Αγγελική Ηλιάδη, η οποία του είπε χαρακτηριστικά: «Κωνσταντίνε, εμένα μη μου μιλάς έτσι, εντάξει; Και δώσε την πέτρα όπου θέλεις».

Στη συνέχεια, όταν εμφανίστηκε στο σπίτι ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, ο Σάκης Τανιμανίδης, η τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον θυμό της και προχώρησε σε δηλώσεις, σε αρκετά έντονο ύφος. «Λοιπόν, εγώ δεν μπορώ να κρύβομαι, δώσε μου την πέτρα και δώσε μου και εκατό πέτρες. Έχω δύο παιδιά, εμένα δεν μπορεί κανένας να με γ******. Βάλτε μπιπ, δεν με νοιάζει. Είμαι αυτή που είμαι και απαιτώ, όπως κι εγώ σέβομαι όλο τον κόσμο κι έχω αξιοπρέπεια, να με σέβονται κι οι άλλοι. Με βλέπει η οικογένειά μου και όλος ο κόσμος τόσα χρόνια, δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου μιλάει έτσι», δήλωσε η Αγγελική Ηλιάδη.

Ύστερα, μάλιστα, συμπλήρωσε,

«Με απογοήτευσε, δεν το περίμενα, γιατί πάντα του έδινα ελαφρυντικά και μπορούν να το πουν όλοι εδώ μέσα αυτό. Όταν όλοι τον κατηγορούσαν και τον έβριζαν κι ήταν στα όρια. Η συμπάθειά μου με απογοήτευσε οικτρά». Όπως και το περίμενε, η Αγγελική Ηλιάδη πήρε τελικά, εκείνη την «μαύρη πέτρα» που την έθεσε υποψήφια προς αποχώρηση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις