Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΑΣΕΠ 1Κ/2022 – ΦΕΚ: Μόνιμες προσλήψεις στο υπουργείο Περιβάλλοντος, τα προσόντα
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΣΕΠ 1Κ/2022 – ΦΕΚ: Μόνιμες προσλήψεις στο υπουργείο Περιβάλλοντος, τα προσόντα

ΑΣΕΠ 1Κ/2022 - ΦΕΚ: Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων θα παραμείνει ανοικτή έως την Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 14:00 το μεσημέρι.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στην προκήρυξη 1Κ/2022 του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη  με σειρά προτεραιότητας 15 θέσεων τακτικού προσωπικού στην Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (Ε.Α.Γ.Μ.Ε.) που λειτουργεί υπό την εποπτεία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων θα παραμείνει ανοικτή έως την Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 14:00 το μεσημέρι, ενώ οι ειδικότητες που ζητούνται αφορούν σε προσωπικό Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.Οι θέσεις εργασίας που αναφέρονται στην προκήρυξη κατανέμονται στην Περιφέρεια Αττικής και Αρκαδίας.

Για όλες τις θέσεις εργασίας της προκήρυξης 1K/2022 του ΑΣΕΠ απαιτούνται και πρόσθετα προσόντα, τα οποία πρέπει να κατέχουν οι υποψήφιοι μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, άλλως δεν γίνονται δεκτοί για τις αντίστοιχες θέσεις. Δύο από τα πρόσθετα αυτά προσόντα είναι η γνώση της αγγλικής γλώσσας και η γνώση χειρισμού Η/Υ. Συγκεκριμένα για ορισμένες θέσεις ζητείται η άριστη, πολύ καλή ή καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, ενώ για όλες σχεδόν τις θέσεις απαραίτητο προσόν είναι η γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (α) επεξεργασίας κειμένων, (β) υπολογιστικών φύλλων και (γ) υπηρεσιών διαδικτύου.

Οι ειδικότητες που ζητούνται στην προκήρυξη 1Κ/2022 του ΑΣΕΠ είναι οι εξής:

Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.) – 12 θέσεις

-ΠΕ Γεωτεχνικών (ειδ. Γεωλόγων),
-ΠΕ Γεωτεχνικών (ειδ. Δασολόγων),
-ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού,
-ΠΕ Μηχανικών (ειδ. Μεταλλειολόγων),
-ΠΕ Μηχανικών (ειδ. Μεταλλείων και Μεταλλουργών) και
-ΠΕ Περιβάλλοντος (ειδ. Χημικών).
-Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.) – 3 θέσεις
-ΤΕ Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος,
-ΤΕ Μηχανικών (ειδ. Τοπογράφων Μηχανικών) και
-ΤΕ Πληροφορικής.

Το ΦΕΚ της προκήρυξης έχει καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ και διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις