Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

17

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΡΑΕ προσλήψεις: Νέες θέσεις εργασίας για Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΡΑΕ προσλήψεις: Νέες θέσεις εργασίας για Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό

ΡΑΕ προσλήψεις: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις από 23.04.2024 έως και 12.05.2024

Η Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων (ΡΑΑΕΥ) αναζητά Ιδιώτες Συνεργάτες ως Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό με συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας μετονομάστηκε σε Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων με διευρυμένο αντικείμενο, το οποίο περιλαμβάνει επιπλέον τον έλεγχο, τη ρύθμιση και την εποπτεία θεμάτων σχετικών με την παροχή υπηρεσιών ύδατος και τη διαχείριση αστικών αποβλήτων.

Η προκήρυξη απευθύνεται σε Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό Θετικών Επιστημών, Μηχανικών, Γεωπόνων, Νομικών, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Χρηματοοικονομικών και Οικονομολόγων. Οι εργαζόμενοι θα υποστηρίξουν τη λειτουργία των νεοσύστατων υπηρεσιών της ΡΑΑΕΥ στους κλάδους των Υδάτων και των Αποβλήτων.

Οι υποβολές των αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις από 23.04.2024 έως και 12.05.2024. Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κριτήρια επιλογής των εργαζομένων και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά https://www.rae.gr/sxetika-me-ti-rae/prokirikseis/.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις