Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φάρμα – Σάσα Μπάστα: «Συναγερμός» στο αγρόκτημα, παγώνουν όλοι
LIFESTYLE

Φάρμα – Σάσα Μπάστα: «Συναγερμός» στο αγρόκτημα, παγώνουν όλοι

Φάρμα - Σάσα Μπάστα: Η Σάσα Μπάστα, ενώ οι συμπαίκτες της βρίσκονται στον εξωτερικό χώρο του αγροκτήματος, θα λιποθυμήσει μέσα στο σπίτι και θα σημάνει συναγερμός.

Μία σοκαριστική στιγμή θα δούμε στο αποψινό (3/2) επεισόδιο της «Φάρμας». Η Σάσα Μπάστα, ενώ οι συμπαίκτες της βρίσκονται στον εξωτερικό χώρο του αγροκτήματος, θα λιποθυμήσει μέσα στο σπίτι και θα σημάνει συναγερμός. Η Αγγελική Ηλιάδη θα τρέξει να τη συνεφέρει και γρήγορα στο πλευρό της θα βρεθούν και οι υπόλοιποι. Η τραγουδίστρια δε μπορεί να μιλήσει και δυσκολεύεται στην αναπνοή. Γιατρός θα σπεύσει για τις πρώτες βοήθειες και θα την βάλει να ξαπλώσει για να ξεκουραστεί. Το τι έχει συμβεί θα το μάθουμε σε λίγες ώρες.

Με αλλαγές στο καθημερινό του πρόγραμμα προχωρά στο Β’ μισό της τηλεοπτικής χρονιάς ο ΑΝΤ1. Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις του καναλιού του Αμαρουσίου το “5Χ5” με τον Μάρκο Σεφερλή, η καθημερινή δραματική σειρά “Ήλιος” και η “Φάρμα” αναπροσαρμόζονται και θα προβάλλονται από την επόμενη εβδομάδα σε νέα ώρα. Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου στην απογευματική ζώνη στις 17:30 θα βλέπουμε τον Μάρκο Σεφερλή με το “5Χ5”. Στην prime time ζώνη του καναλιού μπαίνει ο “Ήλιος” που θα προβάλλεται κάθε μέρα από Δευτέρα έως Πέμπτης στις 21:00. Όσον αφορά τη “Φάρμα” που μέχρι τώρα προβαλλόταν κάθε βράδυ στις 21:00, ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να μειώσει τα επεισόδια και στον νέο του προγραμματισμό θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 21:30 και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 22:00.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις