Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Άρης – ΑΕΚ Super League: Ένταση στο «Κλεάνθης Βικελίδης»
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άρης – ΑΕΚ Super League: Ένταση στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Άρης - ΑΕΚ Super League: Πανό και συνθήματα για τον 19χρονο οπαδό – «Άλκης ζωντανός για πάντα Αρειανός»

Βαρύ το κλίμα στο «Κλ. Βικελίδης» πριν από τη σέντρα του Άρης – ΑΕΚ με στεφάνια, πανό και μαύρα περιβραχιόνια στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη. Πριν από τη σέντρα του αγώνα Άρης – ΑΕΚ για την 21η αγωνιστική της Super League Interwetten, το κλίμα στο «Κλ. Βικελίδης» ήταν βαρύ μετά τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Οι φίλοι των γηπεδούχων είχαν αναρτήσει πανό στο οποίο αναγραφόταν το εξής μήνυμα: «Τα λόγια είναι περιττά Άλκη, καλό παράδεισο. Έφυγες άδικα και άνανδρα, η ψυχή σου οδηγός μας».

Κατατέθηκαν στεφάνια στη μνήμη του αδικοχαμένου 19χρονου παιδιού, κρατήθηκε ένα λεπτό σιγής, ενώ οι παίκτες και των δύο ομάδων αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια. Σε ένδειξη πένθους οι σημαίες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κυματίζουν μεσίστιες.

Τεταμένο το κλίμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Οπαδοί του Άρη ήταν οργισμένοι με την παρουσία των ΜΑΤ στις κερκίδες του γηπέδου για το ντέρμπι ανάμεσα στους Θεσσαλονικείς και την ΑΕΚ. Οι οπαδοί των κιτρινόμαυρων ζητούσαν από τις διμοιρίες των ΜΑΤ να αποχωρήσουν από τις εξέδρες των φιλάθλων, καθώς η παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης θεωρήθηκε προσβολή τη σημερινή μέρα, που η οικογένεια του Άρη -και όλη η Ελλάδα- θρηνεί τον χαμό του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις