Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 25/1/22 σήμερα: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο
LIFESTYLE

Survivor spoiler 25/1/22 σήμερα: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο

Survivor spoiler 25/1/22 σήμερα: Διάσημοι ή Μαχητές; Ποιοι θα πανηγυρίσουν σήμερα στον στίβο μάχης του Survivor;

Survivor spoiler 25/1/22 σήμερα: Επεισόδιο με διπλό ενδιαφέρον σήμερα στο Survivor, το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Το μενού περιλαμβάνει αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνίας, αλλά και άλλο ένα sports game, που θα φέρουν και φαγητό στη νικήτρια ομάδα. Όποιο κι αν είναι το χρώμα της ομάδας στην οποία ανήκουν οι παίκτες, το έπαθλο επικοινωνίας έχει μεγάλη αξία. Είτε έχει τη μορφή ενός tweet είτε ενός ηχητικού μηνύματος είναι μια μορφή επαφής με τον έξω κόσμο που τους έχει λείψει τόσο πολύ. Αν κερδίσουν οι Διάσημοι, όπως έγινε και τις άλλες δύο φορές, θα ακούσουν ηχογραφημένο μήνυμα από συντρόφους ή φίλους. Αν επικρατήσουν οι Μαχητές, θα διαβάσουν αστεία tweets από τους τηλεθεατές.

Δυναμικά ματσαρίσματα και αναμετρήσεις στον πόντο που κόβουν την ανάσα, θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο. Κάθε ομάδα όμως έχει να αντιμετωπίσει και τα δικά της εσωτερικά ζητήματα. Στο επίκεντρο των συζητήσεων της Μπλε ομάδας βρίσκονται, η υποψηφιότητα της Ασημίνας Χατζηανδρέου αλλά και η στάση του Γιώργου Κατσαούνη.

Survivor spoiler 25/1/22: Ποιοι θα κερδίσουν σήμερα το αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνία;

Ποια ομάδα θα είναι αυτή που θα κατακτήσει τη νίκη και θα απολαύσει το έπαθλο επικοινωνίας; Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Μαχητές θα είναι οι νικητές σήμερα στο Survivor, θα σπάσουν το ρόδι τις Τρίτες και θα κάνουν “ντεμπούτο” στην επικοινωνίας, διαβάζοντας αστεία tweets για τους ίδιους από τηλεθεατές.

Ωστόσο, επαναλαμβάνουμε ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο και δεδομένο και όλα είναι ρευστά μέχρι την τελευταία στιγμή. Όσο για το Sports Game που θα ακολουθήσει, αν γίνει κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για τους νικητές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις