Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πολάκης facebook: “Έπεσε” ξανά η σελίδα του
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης facebook: “Έπεσε” ξανά η σελίδα του

Ο Παύλος Πολάκης δεν άφησε ασχολίαστη την εξέλιξη αυτή, τονίζοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Για έξι ημέρες μπλόκαρε το Facebook τον λογαριασμό του Παύλου Πολάκη. Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω του δεύτερου προφίλ που έχει στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Όπως φαίνεται από την ανάρτηση του Κρητικού πολιτικού, η εταιρεία τον απέκλεισε, κατηγορώντας τον για εκφοβισμό.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν άφησε ασχολίαστη την εξέλιξη αυτή, τονίζοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

“- Mε παρακολουθείτε στις ταβέρνες

– Διαδίδετε fake news για την ξαδέρφη μου

– ΤΩΡΑ ΜΟΥ (ΞΑΝΑ)ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ FACEBOOK

Όντε ψοφά ο γάϊδαρος κουνάει την ουρά του… λέμε στην Κρήτη!” σχολίασε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Η ξαδέλφη του Παύλου Πολάκη, τα φιαλίδια και η εφημερία

Υπενθυμίζεται ότι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, την Τρίτη 18 Ιανουαρίου, μετέδωσε ότι χάθηκαν φαρμακευτικά σκευάσματα από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο στο Ηράκλειο της Κρήτης την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου, κατά τη διάρκεια της εφημερίας και η διοίκηση του νοσοκομείου διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, την επόμενη ημέρα. Το Mega έκανε και αναφορά στην αναισθησιολόγο Νεκταρία Πολάκη, ξαδέλφη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, σημειώνοντας ότι είχε εφημερία εκείνη την ημέρα. Με ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Πολάκης δημοσίευσε την απάντηση της ξαδέλφης του, η οποία διέψευσε κατηγορηματικά το δημοσίευμα του Mega, τονίζοντας πως δεν χάθηκε κανένα φιαλίδιο από το νοσοκομείο και πως η ίδια δεν είχε καν εφημερία εκείνη την ημέρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις