Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σάκκαρη – Australian Open 2022: Στους «16» η Ελληνίδα τενίστρια
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σάκκαρη – Australian Open 2022: Στους «16» η Ελληνίδα τενίστρια

Σάκκαρη - Australian Open 2022: Η Σάκκαρη παίζοντας ολοκληρωτικό τένις, κέρδισε την Βερόνικα Κουντερμέτοβα με 2-0 σετ, και στο επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα, Τζέσικα Πέγκουλα.

Στις «16» του Australian Open πέρασε με εμφατικό τρόπο η Μαρία Σάκκαρη. Η Σάκκαρη παίζοντας ολοκληρωτικό τένις, κέρδισε την Βερόνικα Κουντερμέτοβα με 2-0 σετ (6-4, 6-1 σε 1 ώρα και 22 λεπτά) και στο επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα, Τζέσικα Πέγκουλα. Σημειώνεται ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Ελληνίδα τενίστρια περνά στις 16 του Open της Μελβούρνης. Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Σάκκαρη, καθώς η Κουντερμέτοβα έκανε μπρέικ και προηγήθηκε με 3-1 στο πρώτο σετ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια όμως ανέβασε ρυθμούς άμεσα πέρασε μπροστά στο σκορ με 5-3 και τελικά το κατέκτησε με 6-4. Το δεύτερο σετ ήταν ένας μονόλογος για την Σάκκαρη. Δεν συνάντησε καμία δυσκολία και επικράτησε με 6-1 παίρνοντας την πρόκριση για τη φάση των «16». Όπως προαναφέρθηκε, εκεί θα αντιμετωπίσει την Τζέσικα Πεγκούλα η οποία επικράτησε λίγο νωρίτερα της Νουρία Παρίσας Ντίας με 2-0 7-6 (3), 6-2. Η Σάκκαρη έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν δύο φορές την Πεγκούλα και έχει επικρατήσει και τις δύο.

 Δείτε ακόμη
Δύο κρούσματα της υποπαραλλαγής Όμικρον 2 στην Ελλάδα
Βίντεο ντοκουμέντο από το “τραγικό λάθος” των ΗΠΑ στην Καμπούλ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις