Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κόλλησε επίτηδες κορονοϊό: Πώς τέλειωσαν όλα μέσα σε 10 λεπτά για Τσέχα τραγουδίστρια
ΚΟΣΜΟΣ

Κόλλησε επίτηδες κορονοϊό: Πώς τέλειωσαν όλα μέσα σε 10 λεπτά για Τσέχα τραγουδίστρια

Κόλλησε επίτηδες κορονοϊό: «Σε περίπου 10 λεπτά τελείωσαν όλα. Πνίγηκε μέχρι θανάτου».

Ο γιος μιας Τσέχας τραγουδίστριας, αρκετά αγαπητής στο κοινό, αποκάλυψε πως η μητέρα του πέθανε το Σαββατοκύριακο από κορωνοϊό, έχοντας κολλήσει εσκεμμένα για να μπορέσει να ζήσει ξανά «ελεύθερη». Ο Γιαν Ρεκ, ο γιος της τραγουδίστριας Χάνα Χόρκα, επιτέθηκε εναντίον όλων εκείνων των αντιεμβολιαστών που «γέμισαν το κεφάλι της μητέρας μου με ανακριβείς πληροφορίες» όπως είπε ενώ περιέγραψε και τις τελευταίες τραγικές στιγμές της μητέρας του. Όπως είπε το πρωί της Κυριακής που πέθανε η 57χρονη Χόρκα, ήταν αρκετά καλά στην υγεία της ώστε να ντυθεί για να πάει μία βόλτα, προτού παραπονεθεί ότι πονούσε η πλάτη της και πάει να ξαπλώσει στην κρεβατοκάμαρά της. «Σε περίπου 10 λεπτά τελείωσαν όλα» είπε ο Ρεκ σε συνέντευξή του στο BBC. «Πνίγηκε».

https://twitter.com/Cleavon_MD/status/1483509311955423235

H 57χρονη τραγουδίστρια πίστευε ότι θα ήταν καλύτερα έτσι…

Η Χόρκα φέρεται να πίστευε ότι εάν κολλούσε κορωνοϊό θα μπορούσε να αποφύγει να κάνει το εμβόλιο, με αποτέλεσμα να πανηγυρίσει μόλις έμαθε ότι είχε προσβληθεί από τον ιό. Ο γιος της κατηγόρησε τους αντιεμβολιαστές της Τσεχίας για τον θάνατό της. «Πήρατε στο λαιμό σας την μητέρα μου η οποία βασίστηκε σε όλα όσα λέγατε. Σας περιφρονώ, είστε ένα τίποτα» έγραψε ο Ρεκ στην σελίδα του στο Facebook μετά τον θάνατό της.

Χάρηκε όταν κόλλησε γιατί θα μπορούσε να είναι «ελεύθερη»

Η Χόρκα, η οποία ήταν λαϊκή τραγουδίστρια του συγκροτήματος Asonance, είχε προηγουμένως ανακοινώσει την μόλυνσή της από κορωνοϊό στα socia media και είχε καλωσορίσει τον ιό σε πολλές αναρτήσεις της. Είπε ότι ήταν ευτυχισμένη που μολύνθηκε με κορωνοϊό επειδή θα μπορούσε να αποκτήσει πιστοποιητικό νόησης που θα της επέτρεπε να μπαίνει σε χώρους που αποκλείονταν για όσους δεν είχαν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή ανάρρωσης από κορωνοϊό, είπε η οικογένειά της., « Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό γιατί με αυτό τον τρόπο θα μπορούσα να ξεκινήσω μια ‘ελεύθερη’ ζωή όπως όλοι οι άλλοι και θα μπορέσω να επιστρέψω στον κινηματογράφο, στις διακοπές, στο θέατρο» είχε γράψει. «Επέζησα, ήταν έντονο. Τώρα λοιπόν θα πάω στο θέατρο σε μια συναυλία και ένα επείγον ταξίδι στη θάλασσα» έγραψε την Παρασκευή, μόλις δύο ημέρες προτού πεθάνει.

Ο Ρεκ πρόσθεσε ότι ενώ η μητέρα του ήταν ανεμβολίαστη δεν συμμεριζόταν καμία από τις πολλές θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με τα εμβόλια για τον κορωνοϊό. «Η φιλοσοφία της ήταν πως ένιωθε καλύτερα με το να κολλήσει κορωνοϊό παρά να εμβολιαστεί. Δεν πίστευε σε αυτά που ακούγονται για τα μικροτσίπ» είπε. Ο Ρεκ εξήγησε επίσης πως η μητέρα του παρέμεινε σε στενή επαφή με τον ίδιο και τον πατέρα του αφότου και οι δύο, που είχαν εμβολιαστεί, κόλλησαν κορωνοϊό κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων, με αποτέλεσμα να προσβληθεί και η ίδια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις