Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μισέλ Ομπάμα – ηλικία: Η τρυφερή ανάρτηση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ για τα γενέθλια της γυναίκας του
ΚΟΣΜΟΣ

Μισέλ Ομπάμα – ηλικία: Η τρυφερή ανάρτηση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ για τα γενέθλια της γυναίκας του

Μισέλ Ομπάμα - ηλικία: Έκλεισε τα 58 της χρόνια και ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο, με την ίδια να χορεύει μπροστά στην τούρτα της.

H Μισέλ Ομπάμα, σύζυγος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, έκλεισε τα 58 της χρόνια και ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο, με την ίδια να χορεύει μπροστά στην τούρτα της. Με μια μαύρη κορδέλα στα μαλλιά και χωρίς μακιγιάζ, υπό τους ήχους του Happy Birthday του Στίβι Γουόντερ, η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, έδειχνε χαλαρή και χαρούμενη, ενώ συνόδεψε τη δημοσίευση, με τα παρακάτω λόγια:

«Σας ευχαριστώ πολύ για την έκρηξη αγάπης σας. Είτε στείλατε μήνυμα, είτε email, είτε δημοσιεύσατε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάθε μήνυμα γενεθλίων που έλαβα σήμερα, σήμαινε πολλά για μένα. Είμαι τόσο ευγνώμων που έχω τόσους πολλούς ανθρώπους να με επευφημούν. Ανυπομονώ να δω τι επιφυλάσσει αυτή η χρονιά».
O Μπαράκ Ομπάμα ανέβασε κι αυτός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία, στην οποία έγραψε: «Χαρούμενα γενέθλια Μισέλ, Η αγάπη μου, η σύντροφός μου, η καλύτερη μου φίλη…».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barack Obama (@barackobama)

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις