Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler σήμερα 11/1 έπαθλο: Ποιοι κερδίζουν την επικοινωνία
LIFESTYLE

Survivor spoiler σήμερα 11/1 έπαθλο: Ποιοι κερδίζουν την επικοινωνία

Survivor spoiler σήμερα 11/1 έπαθλο: Ποιοι θα επικοινωνήσουν με τον έξω κόσμο; Χοντρό επεισόδιο μεταξύ Γιωρίκα Πηλίδη και Γιώργου Κατσαούνη

Survivor spoiler σήμερα 11/1 έπαθλο: Σε τεντωμένο σχοινί βρίσκονται οι σχέσεις ανάμεσα στους παίκτες στο Survivor, το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, και οι εντάσεις δεν λένε να κοπάσουν. Μπορεί οι Διάσημοι να κέρδισαν χθες τη δεύτερη ασυλία, όμως οι καβγάδες μεταξύ τους όχι μόνο δεν μειώνονται, αλλά αντιθέτως αυξάνονται, αφού όλοι τους είναι μέσα στα νεύρα και έχουν ξεσπάσει και οι πρώτες βεντέτες. Το χθεσινό αγώνισμα ασυλίας και το Συμβούλιο που ακολούθησε ανέδειξαν δύο υποψήφιους από την ομάδα των Μαχητών και έναν ακόμα υποψήφιο από την ομάδα των Διάσημων. Έτσι αυτή τη στιγμή ένα βήμα πριν από την επιστροφή στην Ελλάδα βρίσκονται συνολικά επτά παίκτες: ο Βαλάντης, η Μυριέλλα Κουρεντή, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η Παρασκευή Σταματοπούλου και ο Σταμάτης Καλαφατάς.

Απόψε όμως οι Μαχητές και Διάσημοι μπαίνουν σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης διεκδικώντας το έπαθλο επικοινωνίας. Μία ανάσα πριν την αποχώρηση της Τετάρτης όλοι είναι συναισθηματικά φορτισμένοι και έχουν ανάγκη την επικοινωνία με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Survivor spoiler σήμερα 11/1 έπαθλο: Ποιοι κερδίζουν σήμερα το αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνίας

Ποιοι θα είναι οι νικητές που θα καταφέρουν να μάθουν νέα από τους δικούς τους ανθρώπους; Ποια πρόσωπα τους στέλνουν το μήνυμά τους και ποιες είναι οι αντιδράσεις τους; Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα τη νίκη στο πρώτο έπαθλο επικοινωνίας του Survivor αναμένεται να πάρουν οι Διάσημοι, που θα εκμεταλλευτούν την άσχημη σωματική κατάσταση των Μαχητών και θα πετύχουν δεύτερη σερί νίκη.

Μπορεί να τσακώνονται συνέχεια στην παραλία τους, όμως οι Μαχητές είναι αποδεκατισμένοι και ταλαιπωρημένοι και δεν θα μπορέσουν να αντιδράσουν άμεσα. Ωστόσο, υπενθυμίζουμε ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο και όλα μπορούν να ανατραπούν την τελευταία στιγμή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις