Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ρονάλντο: Αγόρασε την ομάδα απ’ όπου ξεκίνησε την καριέρα του
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ρονάλντο: Αγόρασε την ομάδα απ’ όπου ξεκίνησε την καριέρα του

Ρονάλντο: Η απόφαση της διοίκησης που όρισε ο Βραζιλιάνος να αφήσει τον θρυλικό τερματοφύλακα Φάμπιο να αποχωρήσει προκάλεσε οργή των φίλων της Κρουζέιρο.

Επεισοδιακά αρχίζει η θητεία του Ρονάλντο ως μεγαλομετόχου της Κρουζέιρο, του συλλόγου όπου άρχισε την καριέρα του ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Οπαδοί της Κρουζέιρο διαδήλωσαν έξω από το προπονητικό κέντρο της ομάδας εις βάρος του νέου μεγαλομετόχου, του περίφημου Ρονάλντο, επειδή ο σύλλογος άφησε να φύγει η σημαία του, ο 41χρονος τερματοφύλακας Φάμπιο. Ειδικότερα, η απόφαση της διοίκησης που όρισε ο Βραζιλιάνος να αφήσει τον θρυλικό τερματοφύλακα Φάμπιο να αποχωρήσει προκάλεσε οργή των φίλων της Κρουζέιρο, που ζήτησαν εξηγήσεις και την ανάκληση της απόφασης. «Ρονάλντο χοντρέ, έλα και δώσε μας εξηγήσεις», ήταν ένα από τα συνθήματα που φώναζαν έξω από το Toca da Raposa, το προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Ο Φάμπιο υπερασπιζόταν τα δοκάρια της Κρουζέιρο επί 17 συναπτά έτη και με 976 αγώνες είναι ο ρέκορντμαν συμμετοχών. Παρ’ όλα αυτά, την Πέμπτη έγινε γνωστό ότι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, με την ανακοίνωση του συλλόγου να κάνει λόγο για «οικονομική υπευθυνότητα» και για πρόταση που αρνήθηκε ο παίκτης. Ο 41χρονος τερματοφύλακας έκανε λόγο για «ευγνωμοσύνη και πόνο» για την εξέλιξη, με τους οπαδούς να εξαγριώνονται από αυτήν την αντιμετώπιση και να απειλούν με επαναλαμβανόμενες διαδηλώσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις