Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ανεμβολίαστοι Ελλάδα – Βασιλακόπουλος: Θα περιοριστείτε, μέχρι να βάλετε μυαλό
ΕΛΛΑΔΑ

Ανεμβολίαστοι Ελλάδα – Βασιλακόπουλος: Θα περιοριστείτε, μέχρι να βάλετε μυαλό

Ανεμβολίαστοι Ελλάδα - Βασιλακόπουλος: Καφετέριες και ανεμβολίαστοι οι μόνοι κερδισμένοι από τα κλειστά σχολεία

Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος αναφερόμενος στο άνοιγμα των σχολείων τόνισε πως δεν μπορεί να μείνουν κλειστά για να προστατευθούν οι ανεμβολίαστοι. Μάλιστα ο καθηγητής πνευμονολογίας μιλώντας στον ΣΚΑΪ προέτρεψε τους ανεμβολίαστους να βάλουν μυαλό» και να κάνουν το εμβόλιο. «Η λογική με τα σχολεία είναι παρά πολύ απλή… Αυτοί που υποστήριζαν να μη λειτουργήσουν τα σχολεία το έλεγαν για να μην υπάρχει περαιτέρω διασπορά για να προστατέψουμε τους ανεμβολίαστους. Υπάρχει κι η αντίστροφη λογική: λειτουργώ κανονικά τα σχολεία γιατί εκεί τα παιδιά επιτηρούνται. Το 99,0% των εκπαιδευτικών θα βλέπει το παιδί, και θα του λέει ‘φόρα τη μάσκα’. Οι περισσότεροι των γονέων είναι λογικοί άνθρωποι, θα οδηγήσουν το παιδί σε σελφ τεστ, δηλαδή θα έχουμε καλύτερη επιδημιολογική επιτήρηση. Αν μείνει το παιδί του σπίτι θα κάνει ο γονέας στο παιδί 3 σελφ τεστ την εβδομάδα για να ξέρει αν έχει νοσήσει; Κανένα δε θα κάνει».

Καφετέριες και ανεμβολίαστοι οι μόνοι κερδισμένοι από τα κλειστά σχολεία

«Θα έλεγα στους ανεμβολίαστους, ‘αγαπητοί συμπολίτες ανεμβολίαστοi, επειδή κινδυνεύετε τώρα που υπάρχει κύμα θα περιοριστείτε ακόμα περισσότερο για να προστατευτείτε μέχρι να βάλετε μυαλό και να εμβολιαστείτε», είπε ο κ.Βασιλακόπουλος. Μάλιστα πρόσθεσε ότι οι μόνοι που θα κέρδιζαν από τη μη λειτουργία των σχολείων, εξήγησε ο καθηγητής, είναι οι καφετέριες και οι ανεμβολίαστοι που θα προστατευτούν. Έχουμε πλέον το απόλυτο εργαλείο για να είναι απολύτως ασφαλή τα παιδιά μας και λέγεται εμβόλιο.

«Η μοναδική λύση να για φύγουμε από το κακό με τις μικρότερες δυνατές απώλειες είναι ο εμβολιασμός. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Όλα τα αλλά δεν είναι απλώς ημίμετρα, είναι για να κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας» ήταν το μήνυμά του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις