Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Πακετάρισμα δώρων: Πώς θα το κάνεις εύκολα και κομψά
PLUS

Πακετάρισμα δώρων: Πώς θα το κάνεις εύκολα και κομψά

Πακετάρισμα δώρων: Μάθε πώς θα τους αφήσεις φέτος όλους με το στόμα ανοιχτό.

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που μέσα από την καρδιά μας θέλουμε να παίρνουμε δώρα στους αγαπημένους μας. Βασικά, πάντα νιώθουμε όμορφα να μοιραζόμαστε τη χαρά ενός δώρο με κάποιο δικό μας άνθρωπο, απλώς κατά τη χριστουγεννιάτικη περίοδο το απολαμβάνουμε λίγο παραπάνω. Λίγο τα λαμπάκια, λίγο οι στολισμοί, λίγο τα τραγούδια, λίγο τα συχνά μαζέματα, όλα αυτά φτιάχνουν το κατάλληλο mood.

Όμως μας τρομάζει όταν καλούμαστε να κάτσουμε να τα πακετάρουμε με κορδελάκια και χαρτιά για να τα τυλίξουμε. Κάθε φορά μας λούζει κρύος ιδρώτας για το χρόνο και το υλικό που θα χαλάσουμε γιατί δυσκολευόμαστε και στο τέλος όλα τα τσαλακώνουμε. Αλλά φέτος δε θα αντιμετωπίσουμε τέτοιο πρόβλημα, διότι με τις παρακάτω συμβουλές θα καταφέρουμε να τα κάνουμε όλα στην εντέλεια και να ικανοποιήσουμε και τους παραλήπτες των δώρων μας.

Πώς θα πακετάρεις με στυλ… τα δώρα

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι τα εξής:

Μαύρο γυαλιστερό χαρτί περιτυλίγματος

Μπεζ χαρτί περιτυλίγματος

Κολλητικές ταινίες με σχέδια και χρώματα

Βελούδινη κορδέλα

Διακοσμητικά (δεντράκια, χιονονιφάδες κ.ά.)

Τα δύο διαφορετικά χρώματα στα χαρτιά περιτυλίγματος είναι καθαρά δική σου επιλογή. Μπορείς να «παίξεις» με ένα χρώμα, με δύο ή και με περισσότερα.

Το τύλιγμα… το σωστό και stylish

Τοποθέτησε σε μια επιφάνεια το χαρτί περιτυλίγματος, βάλε μέσα το δώρο και τύλιξέ το χρησιμοποιώντας τις κολλητικές ταινίες με χρώματα και σχέδια.

Αφού έχεις πακετάρει το δώρο, πέρασε γύρω του τη βελούδινη κορδέλα και κάνε έναν φιόγκο.

Εναλλακτικά, τοποθέτησε και τα διακοσμητικά στο κέντρο της συσκευασίας για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Αν θέλεις, μπορείς να τοποθετήσεις ανάμεσα στο πακέτο και την κορδέλα μία εορταστική κάρτα με ευχές!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις