Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Αστυνομικίνα – lap dance: Σάλος με 26χρονη που χορεύει πάνω στον υπαρχηγό της
ΚΟΣΜΟΣ

Αστυνομικίνα – lap dance: Σάλος με 26χρονη που χορεύει πάνω στον υπαρχηγό της

Αστυνομικίνα - lap dance: Viral το βίντεο από το lap dance, μετανιωμένη ζητά συγγνώμη

Ενα σκάνδαλο ταλανίζει την αμερικανική Αστυνομία και δη την Αστυνομία της Νέας Υόρκης. Σε χριστουγεννιάτικη γιορτή του 44ου τμήματος της αμερικανικής μεγαλούπολης μια νεοπροσληφθείσα αστυνομικός έκλεψε την παράσταση με τις χορευτικές της ικανότητες μέχρι τη στιγμή που ανέβηκε πάνω στον υποδιοικητή του τμήματος και χόρεψε αισθησιακά πάνω του. Οι παρευρισκόμενοι έδειχναν να απολαμβάνουν το θέαμα, όπως και ο ίδιος ο υποδιοικητής μέχρι που κάποιοι απαθανάτισαν τη στιγμή σε βίντεο. Το βίντεο έφτασε μέχρι τον Αρχηγό της Αστυνομίας κι αμέσως κινήθηκε πειθαρχική έρευνα. Ο υποδιοικητής δέχθηκε διοικητικές κυρώσεις, καθώς πήρε δυσμενή μετάθεση. Βάσει εσωτερικού κανονισμού ό,τι έγινε στη γιορτή των αστυνομικών απαγορεύεται δια ροπάλου κάτι που έπρεπε να γνωρίζει τόσο η αστυνομικός όσο και ο αξιωματικός που έχει χρόνια στο σώμα.

Η κοπέλα μετά τον σάλο ζήτησε συγγνώμη από τη σύζυγο του υπαρχηγού της για τον αισθησιακό χορό που χάρισε στον σύζυγό της στο πάρτι που διοργάνωσε το αστυνομικό τμήμα του Μπρονξ για τις γιορτές κι έγινε viral στο διαδίκτυο. Η 26χρονη έσπασε τη σιωπή της λέγοντας αμήχανη και δακρυσμένη πως αν ήταν άνδρας δεν θα γινόταν τόσος μεγάλος ντόρος. Η Vera Mekuli αποκάλυψε στο TMZ πως από το βράδυ του πάρτι μέχρι και σήμερα δεν έχει μιλήσει με τον υπαρχηγό της και πως αισθάνεται άβολα να πάει στη δουλειά της. Η ίδια υποστηρίζει ωστόσο ότι οι συνάδελφοί της την κατανοούν και της επιτρέπουν να εργάζεται από το σπίτι της. Όπως λέει ωστόσο θέλει να επιστρέψει στην εργασία της και στις περιπολίες.

Η 26χρονη εντάχθηκε στην υπηρεσία τον περασμένο Φεβρουάριο

Σύμφωνα με την New York Post, ο Μακ Γκάρι, που ζει στα βόρια προάστια της πόλης με τη σύζυγό του, «ξέρει ότι τα έκανε μαντάρα». «Το να έχεις τέτοιου είδους επαφή με υφιστάμενή του απαγορεύεται κατηγορηματικά στη δουλειά. Εκείνη δικαιολογείται γιατί ήταν καινούργια στη δουλειά… Ομως αυτού του είδους τα περιστατικά δημιουργούν κακό προηγούμενο», αναφέρει η πηγή της Post.

Η 26χρονη Vera Mekuli, εντάχθηκε στην υπηρεσία τον περασμένο Φεβρουάριο. Πριν μπει στους κόλπους της αμερικανικής Αστυνομίας η Vera Mekuli εργαζόταν ως κτηματομεσίτρια στη Νέα Υόρκη, γράφει η Daily Mail. Στο προφίλ της στο LinkedIn, που τώρα έχει διαγράψει, η 26χρονη περιέγραφε τον εαυτό της ως «ένα άτομο με υψηλά κίνητρα και αποφασιστικότητα». «Τείνω να ακολουθώ αυτό που θέλω και δεν σταματάω μέχρι να το αποκτήσω. Αν είναι να αποτύχω. Προσπαθώ ξανά», έγραφε το βιογραφικό της στο LinkedIn.

«Η επιτυχία δεν έρχεται χωρίς αποτυχία. Έμαθα σε πολύ νεαρή ηλικία ότι η επιτυχία, ο πλούτος και οι ευκαιρίες δεν σου δίνονται έτσι απλά, αλλά κερδίζονται με σκληρή δουλειά και χρόνο. Έχω αντιμετωπίσει κάθε εμπόδιο που μου έχει έρθει. Μου αρέσει να βοηθάω τους άλλους και πάντα βάζω τους άλλους πάνω από τον εαυτό μου». Η Mekuli γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μπρονξ και φοίτησε στο «John Jay College of Criminal Justice».

Στη New York Post μίλησε ο πατέρας της, ο οποίος είπε πως η κόρη του είναι πολύ απογοητευμένη. «Μου είπε: Μπαμπά, έκανε ένα λάθος: Ντρέπομαι πολύ για αυτό που έκανα. Ντρόπιασα εσάς και την οικογένειά μου», είπε ακόμη και πρόσθεσε πως η κόρη του είναι νέα, ο υπάρχηγός της είναι παντρεμένος και πως θα έπρεπε να ξέρει καλύτερα. Ο πατέρας της 26χρονης πρόσθεσε ακόμη πως σκοπεύει να προχωρήσει σε μηνύσεις.

https://twitter.com/Imposter_Edits/status/1473046346634518537?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1473046346634518537%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.reader.gr%2Fdiethni%2F397129%2Fsalos-sti-nea-yorki-me-astynomikina-kai-ypodioikiti-tmimatos-se-kayto-lap-dance

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις