Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

14

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor 2022 παίκτες – Διάσημοι και Μαχητές: Οι αντιδράσεις που ενόχλησαν την Καινούργιου
LIFESTYLE

Survivor 2022 παίκτες – Διάσημοι και Μαχητές: Οι αντιδράσεις που ενόχλησαν την Καινούργιου

Survivor 2022 παίκτες - Διάσημοι και Μαχητές: Ο Ατζούν Ιτζιλαλί που βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στην Αθήνα έχει αναλάβει προσωπικά τις επιλογές

Survivor 2022 παίκτες – Διάσημοι και Μαχητές: Στην τελική ευθεία έχει μπει το τελευταίο διάστημα η στελέχωση των ομάδων της νέας σεζόν του Survivor. Ο Ατζούν Ιτζιλαλί που βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στην Αθήνα έχει αναλάβει προσωπικά τις επιλογές, ιδίως των παικτών που θα είναι στην ομάδα των «Διασήμων» του Survivor. Την ίδια στιγμή όμως προχωρούν και οι επιλογές των παικτών για την ομάδα των «Μαχητών» του Survivor. Όπως έδειξε σε πλάνα μέσα από την αίθουσα οντισιόν ο Alpha, όσοι «πέρασαν» αντέδρασαν σα να είχαν την μεγαλύτερη επιτυχία της ζωής τους. Μια κοπέλα πανηγύρισε κάνοντας ότι λιποθυμάει από τη χαρά της, ενώ ένας νεαρός ξέσπασε σε πανηγυρισμούς και ξεκίνησε τα… βρισίδια από τη χαρά του.

Όλο αυτό το σκηνικό δεν άρεσε στην Κατερίνα Καινούργιου που είπε πως «όλο αυτό εμένα με θλίβει» και μαζί της συμφώνησε ο Αντρέας Μικρούτσικος.

Survivor: Ποιοι είναι οι 10 επικρατέστεροι διάσημοι που θα πάρουν μέρος στο «Survivor 5»

Οσον αφορά την ομάδα των Διασήμων του φετινού «Survivor», στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου αποκαλύφθηκε σήμερα η δεκάδα με τους επικρατέστερους διασήμους.

Στέλιος Λεγάκης
Μυριέλλα Κουρεντή
Βρισηίδα Ανδριώτου
Βαλάντης
Αρης Σοϊλέδης
Απόστολος Ρουβάς
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου
Γιάννης Χατζηγεωργίου
Νότης Χριστοδούλου
Θανάσης Βισκαδουράκης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις