Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

30

Μαρτίου 2023

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ακρίτα – ΣΥΡΙΖΑ: Η έντονη κριτική της δημοσιογράφου
ΕΛΛΑΔΑ

Ακρίτα – ΣΥΡΙΖΑ: Η έντονη κριτική της δημοσιογράφου

Ακρίτα - ΣΥΡΙΖΑ: Έντονη κριτική της Έλενας Ακρίτα στον ΣΥΡΙΖΑ επειδή καταψήφισε τις κυρώσεις στους αντιεμβολιαστές γονείς

Αντίθετη με τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ για τις ποινικές κυρώσεις στους αντιεμβολιαστές γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο, είναι η Ελενα Ακρίτα. Η κ. Ακρίτα, με ανάρτησή της, άσκησε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, διερωτώμενη με ποιο σκεπτικό η αξιωματική αντιπολίτευση καταψήφισε την εν λόγω τροπολογία, ενώ σημειώνει ότι οι συγκεκριμένοι γονείς «κυνηγούν» και τους εκπαιδευτικούς. Υπενθυμίζεται ότι τα υπουργεία Παιδείας και Θρησκευμάτων και Δικαιοσύνης κατέθεσαν νομοθετική ρύθμιση για την καταπολέμηση του φαινομένου γονείς και κηδεμόνες να κρατούν μακριά από το σχολείο μαθητές, επικαλούμενοι την πανδημία ή άλλους λόγους. Υπέρ ψήφισαν μόνο η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ, ενώ όλα τα υπόλοιπα κόμματα καταψήφισαν.

Η Ελενα Ακρίτα στην ανάρτησή της αναφέρει:

«Εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ ψηφίσατε στη Βουλή κατά των ποινών για τους ανεμβολιαστους αρνητές γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο. Ποιο το σκεπτικό σας ακριβώς να το καταλάβουμε κι εμείς; Το γεγονός ότι αυτοί οι τύποι τραβολογάνε με μηνύσεις και αγωγές τους εκπαιδευτικούς μας που απλώς τηρούν τα μέτρα, καθόλου δεν σας ενόχλησε;»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις