Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νέο Ηράκλειο τραγωδία: Ο 34χρονος είχε τραυματιστεί στο λαιμό πριν ενάμιση μήνα
ΕΛΛΑΔΑ

Νέο Ηράκλειο τραγωδία: Ο 34χρονος είχε τραυματιστεί στο λαιμό πριν ενάμιση μήνα

Νέο Ηράκλειο τραγωδία: -Τι είχε εκμυστηρευτεί ο πατέρας σε γείτονα

Πυκνώνουν τα ερωτήματα για την τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο όπου δύο αδέλφια βρέθηκαν νεκρά στο δώμα πολυκατοικίας. «Πριν από ενάμιση μήνα περίπου, είχε έρθει ο Βασίλης ο οποίος είχε ένα τραύμα στον λαιμό του και ήταν σίγουρα τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο, φαινόταν αυτό, είχε έρθει με αίματα», δήλωσε ο φαρμακοποιός της γειτονιάς στο Star. Και όταν ο φαρμακοποιός τον ρώτησε τι έγινε, εκείνος απάντησε πως «είχε κατέβει μαζί με την αδελφή του, την Καλλιόπη, στο υπόγειο για να δουν κάποιες γάτες.

Και αυτό ήταν λίγο περίεργο για εμένα, τον ρώτησα τι ακριβώς συνέβη. Μου είπε ότι αισθάνθηκαν δύο άτομα να τους πιάνουν από πίσω και να τους κρατούν τα χέρια και να μας χαρακώσουν», τονίζοντας πως «δεν μπορούσα να το καταλάβω αυτό που έλεγε». Επίσης, όπως μετέδωσε στο Star, οι αστυνομικοί από το Τμήμα Ασφαλείας Ηρακλείου περιμένουν και τις τελευταίες καταθέσεις καθώς και τα αποτελέσματα των γραφολογικών εξετάσεων των δύο σημειωμάτων που βρέθηκαν στο δώμα. Σύμφωνα με μαρτυρίες από τη γειτονιά, τα δύο αδέλφια είχαν πάρει βαρέως τον θάνατο της μητέρας τους πριν από ένα μικρό χρονικό διάστημα.

«Τους ήξερα 30 χρόνια, έβλεπα μια μόνιμη θλίψη στα παιδιά»

Επίσης, ο φαρμακοποιός, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΟΡΕΝ «Ωρα Ελλάδος», Στράτος Ιωαννίδης, ανέφερε πως «έβλεπα μια μόνιμη θλίψη στα παιδιά που εγώ τη δικαιολογούσα λόγω του θανάτου της μητέρας τους. Το ίδιο μου έλεγαν και τα ίδια τα παιδιά. Τους ήξερα 30 χρόνια». Όσο για τη σχέση που είχαν τα δύο αδέλφια και αν τα πήγαιναν καλά μεταξύ τους, ο φαρμακοποιός δήλωσε πως «έκαναν πάρα πολλή παρέα τα δύο αυτά παιδιά, σε σύγκριση και με το τρίτο παιδί δηλαδή. Συνήθως τους έβλεπα μαζί. Και την τελευταία φορά που ήρθαν για να κάνουν rapid test ήταν μαζί. Είχαν μια νευρικότητα, όμως».

Επιπλέον, σημείωσε πως «οι γονείς τους ήταν εξαιρετικοί. Τα παιδιά δεν δούλευαν βέβαια, το μεγάλο παιδί δούλευε πάντα. Η μητέρα τους έφυγε με αυτόν τον καημό, Και ο πατέρας το ίδιο, ό,τι κι αν συζητούσαμε, κατέληγε στο ζήτημα της ανεργίας των παιδιών».

Τι είχε εκμυστηρευτεί ο πατέρας σε γείτονα

Γείτονας της οικογένειας, κ. Γιάννης, μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Από τις έξι» και εξέφρασε τη λύπη του. «Νιώθω αρκετά λυπημενος γιατί δεν περίμενα ποτέ κάτι τέτοιο. Ήταν και είναι μια πάρα πολύ καλή οικογένεια και εξεπλάγην εγώ και όλη η γειτονιά», ανέφερε. «Η μητέρα τους που έφυγε από τη ζωή πριν μερικούς μήνες ήταν μια δυναμική γυναίκα, ένας ”ογκόλιθος”. Η απουσία της προκάλεσε μια θλίψη στην οικογένεια, κάτι το οποίο ήταν φυσιολογικό. Κατά τη διάρκεια της ασθένειάς της ήμαστε κοντά, είχαμε μια ιδιαίτερη επικοινωνία. Είδα τον πατέρα στη λαϊκή και μου είχε πει ότι έχει παράπονο πως θα παντρευτεί το παιδί και δεν θα δει η Μαρία, ένα εγγονάκι. Σταδιακά έβλεπα τα δύο αδέλφια να τον επισκέπτονται για έναν καφέ. Εκπλαγήκαμε με το συμβάν», προσέθεσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις