Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βανδή – Μπισμπίκης: Η μαντινάδα του Μανώλη Κονταρού
LIFESTYLE

Βανδή – Μπισμπίκης: Η μαντινάδα του Μανώλη Κονταρού

Βανδή - Μπισμπίκης: Ο τραγουδιστής χάρισε στην συνάδελφό του μια μαντινάδα όλο νόημα

Ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Μανώλης Κονταρός βρέθηκαν καλεσμένοι στη σκηνή του J2US και χάρισαν στο τηλεοπτικό κοινό ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα. Ο τραγουδιστής είχε μια έκπληξη για τη Δέσποινα Βανδή η οποία απόλαυσε το πρόγραμμα από την θέση της στην κριτική επιτροπή του μουσικού σόου. Έτσι, της τραγούδησε μια μαντινάδα όλο νόημα.

Η Δέσποινα Βανδή γνώρισε την οικογένεια του Βασίλη Μπισμπίκη στο Λουτράκι

«Ήθελα να κάτεχα ποιος σε έχει κερδισμένη! Όποιος φιλεί τα χείλη σου ζάχαρη πιπιλίζει και όποιος κοιμάται δίπλα σου, καθόλου δεν κοιμάται! Και όποιος κοιμάται δίπλα σου τον ύπνο λαχταρίζει», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Μανώλης Κονταρός με την Δέσποινα Βανδή να ανταποδίδει με μεγάλο χαμόγελο.

Η απάντηση…

Λίγες ώρες μετά, ο Βασίλης Μπισμπίκης απάντησε μέσω των instastories με… μαντινάδα, στη μαντινάδα του Μανώλη Κονταρού.

«Οι φίλοι δε λένε ευχαριστώ, οι φίλοι δε χρωστούνε, στα πάρε και τα δώσε τους ντεφτέρι δεν κρατούνε» έγραψε ο ηθοποιός στη φωτογραφία του Μανώλη Κονταρού που δημοσίευσε.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης διασκέδασαν στο μαγαζί στο οποίο εμφανίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Μανώλης Κονταρός, με τον Κρητικό καλλιτέχνη να ποζάρει μαζί τους και να τους χαρακτηρίζει ως «κουμπαράκια».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις