Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πτώματα Γερμανία: Πέντε νεκροί σε σπίτι, μεταξύ αυτών και παιδιά
ΚΟΣΜΟΣ

Πτώματα Γερμανία: Πέντε νεκροί σε σπίτι, μεταξύ αυτών και παιδιά

Πτώματα Γερμανία: Πέντε πτώματα, δύο ενηλίκων και τριών παιδιών, βρέθηκαν σε σπίτι στα περίχωρα του Βερολίνου - Έχουν τραύματα από σφαίρες και μαχαίρι

Τα πτώματα δύο ενηλίκων και τριών παιδιών, που έφεραν τραύματα από σφαίρες ή μαχαίρι, ανακαλύφθηκαν σήμερα σε μια κατοικία στα περίχωρα του Βερολίνου, έγινε γνωστό από την εισαγγελία και την αστυνομία. “Οι δύο ενήλικες ηλικίας 40 ετών και τα τρία παιδιά ηλικίας 4, 8 και 10 ετών έφεραν τραύματα από σφαίρες και από μαχαίρι”, σύμφωνα με ένα δελτίο Τύπου της αστυνομίας του Βρανδεμβούργου. Οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών έσπευσαν το μεσημέρι στο σπίτι που βρίσκεται στην κοινότητα Κούνιγκς Βουστερχάουσεν, νότια του Βερολίνου, “διότι μάρτυρες είχαν δει άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους”, συμπλήρωσε η ίδια πηγή.

Γερμανικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι η αστυνομία έλαβε κλήση από ένα άτομο το οποίο ανησυχούσε ότι οι κάτοικοι του σπιτιού δεν φαίνονταν πουθενά. Τα πτώματα βρέθηκαν σε μια οικογενειακή κατοικία που βρίσκεται στο κρατίδιο του Βρανδεμβούργου, το οποίο συνορεύει με το Βερολίνο. Και οι πέντε βρίσκονταν σε καραντίνα για την Covid-19.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις